Prodej bytu 3+1, Česká Lípa, Budyšínská, 70 m2 (ID: 3477577)

Budyšínská, Česká Lípa

2 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 909 Kč /za měsíc

(+popl. 5111, Včetně právního servisu. Pomůžeme s financováním Možnost financování hypotékou s příslibem převodu)

Prémioví partneři v České Lípě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Reality 11 Vám zprostředkují exkluzivní příležitost vlastnit byt na atraktivní adrese - sídliště Špičák v České Lípě. Nachází se jen pár kroků od oblíbeného obchodu Lidl a útulné pizzerie, přičemž z jeho okolí můžete obdivovat nádherný výhled do okolní přírody.

Poloha: Byt se nachází hned nad Sluneční ulicí, což je prostě ideální místo pro ty, kteří hledají kombinaci klidného života a dostupnosti veškerých potřebných služeb.

Interiér: Tento byt prošel téměř kompletní rekonstrukcí a nabízí moderní a pohodlný životní prostor. Krásná koupelna je jen začátek, vestavěná myčka na nádobí, plynový sporák a trouba v kuchyni usnadní vaše každodenní úkoly. Zasklená lodžie je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci. Zateplená střecha a jediní přímí sousedé. Nová zateplená fasáda a zasklená lodžie. Plánované nové chodby v domě.

Umístění: Tento útulný byt se nachází v posledním patře zatepleného domu s novou fasádou, což zaručuje tepelný komfort a úspory na účtech za energie. Kromě toho zde máte vynikající možnosti parkování přímo před domem a sportovní hřiště jen pár kroků za domem, ideální pro aktivní odpočinek.

Dostupnost: Měsíční náklady na provoz a údržbu tohoto bytu jsou velmi příznivé, pouze 5111,- Kč. Byt je možné do roka převést do OV. Nízkonákladové financování zajistíme.

Kousek od Lidlu v domě bez dluhů. Převoditelnost do jednoho roku.

Máme možnost Vám zajistit financování nemovitosti..

Nepropásněte tuto skvělou příležitost vlastnit byt na takto žádané adrese! Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku. Ev. číslo: 26329.

Parametry bytu

Cena
2 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+popl. 5111, Včetně právního servisu. Pomůžeme s financováním Možnost financování hypotékou s příslibem převodu
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Budyšínská, Česká Lípa
ID
26329
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Patro
8. z 8
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
70 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Topení
Ústřední dálkové
Sklep
Lodžie
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality 11

Reality 11

Svornosti 985/8, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Václav Norek

Václav Norek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v České Lípě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu