Prodej rodinného domu, Žďár, 347 m2 (ID: 3477718)

Žďár

9 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 609 Kč /za měsíc

(+ odměna za zprostředkování ve výši 3,68% + DPH.)

Prémioví partneři v Žďáru

Informace k domu

Poznejte exkluzivní rodinný dům 7+kk po kompletní rekonstrukci.

Nemovitost se nachází v přívětivé obci Žďár v okrese Blansko. Rodinný dům prošel nedávno kompletní rekonstrukcí a nabízí tak prostornou dispozici 7+kk s celkovou užitnou plochou 347 m² včetně tří koupelen a dvou kuchyní.

Dispozice domu nabízí v přízemí (1.NP) velkorysý obývací pokoj spojený s jídelním koutem a kuchyní o velikosti 50,9 m², ložnici s šatnou o velikosti 20,6 m², pracovnu, dva pokoje a dvě koupelny s WC. V prvním patře (2.NP) se nachází další kuchyň, koupelna s WC, pokoj a herní místnost. Tři sklepní prostory se nachází v 1.PP a poskytují dostatek dalšího úložného prostoru. Součástí objektu je také prostorná garáž o velikosti 49,4 m² a společenská místnost, které spolu s terasou o velikosti 39,9 m² umožňují aktivní využití Vašeho volného času.

Pozemek o rozloze 871 m² zahrnuje dům i přilehlé plochy, které poskytují dostatek soukromí a prostoru pro relaxaci. Kde jinde trávit čas, než na vlastní zahradě? Ať už ji využijete pro odpočinek a posezení třeba při grilování s rodinnou i přáteli, nebo přizpůsobíte svým oblíbeným aktivitám, bude to jen váš prostor. Nezmeškejte tak příležitost stát se majitelem tohoto exkluzivního domu a přírodních krás v blízkosti Moravského krasu.

Představujete si přesně takhle váš nový domov?

V tom případě nás neváhejte kontaktovat. Rádi Vás přivítáme na osobní prohlídce. Případně poskytneme bližší informace telefonicky. Zajistíme Vám výhodné financování nebo rádi pomůžeme s prodejem Vaší stávající nemovitosti. Průkaz energetické náročnosti zatím nebyl dodán, proto uvádíme třídu G. Uvedená kupní cena je bez odměny za zprostředkování ve výši 3,68% + DPH. Doporučujeme prohlídku.

Parametry domu

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ odměna za zprostředkování ve výši 3,68% + DPH.
Aktualizováno
13. 5. 2024
Adresa
Žďár
ID
10156
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
347 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
871 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

YD HOME

Ovocný trh 572/11, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 39 lidí

Prodejce

Michal Tesař

Michal Tesař

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Žďáru (okr. Blansko)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu