Prodej rodinného domu, Pyšely, Pod Horkou, 151 m2 (ID: 3477826)

Pod Horkou, Pyšely

7 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 837 Kč /za měsíc

(včetně realitního a právního servisu)

Prémioví partneři v Pyšelích

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme vám ke koupi rodinný dům na jedinečném místě v Zaječicích u Pyšel. Díky své poloze je vhodný i pro rekreační účely.
Tento dům se nachází v klidné části obce. Spolu s dalšími 2 domy (celkem 4 parcely) a vlastní příjezdovou cestou, obklopen vzrostlými stromy, nabízí soukromí pro početnější rodinu.
Pozemek o výměře 966 m2 je svažitý, zatravněný, převážně jihozápadně orientován. Ve spodní části je dětská houpačka a pískoviště. Před domem je nová pergola s letním posezením. Vzadu za domem je zahradní domek.
V suterénu domu je garáž s dílnou, kde je možné znovu osadit kotel na tuhá paliva. V zadní části jsou 2 prostorné sklepy, jeden vhodný na sklad potravin, ve druhém je momentálně umístěn plynový kotel, který zajišťuje centrální vytápění celého domu.
V přízemí domu je předsíň, dále hala se schodištěm a prostorný obývací pokoj s otevřeným krbem. Tato místnost přechází plynule do jídelní části a kuchyně.
V přízemí je prostorná koupelna s vanou a umyvadlem, ohřev vody je momentálně řešen menším bojlerem v koupelně. Toaleta je samostatná. Další 2 prostorné místnosti se nachází v patře. Z jedné z nich je vstup na balkon. Dále je zde menší prostor, dříve užívaný jako šicí koutek, který lze užívat jako pracovnu. V patře je další samostatné WC. Nachází se zde prostorná komora s umyvadlem, která může být v budoucnu přestavěna na další koupelnu. Prostor schodiště je velký, může zde vzniknout hrací koutek pro děti.
V podkroví je další místnost a zákoutí - třeba pro čtecí koutek.
Všechny obytné místnosti jsou situovány na jih, díky tomu je v domě i v zimních měsících dostatek denního světla.
Dům je napojen na obecní vodovod, kanalizaci, dále na elektrickou i plynovou síť. Bonusem je vlastní studna, která může být využita na závlahu zahrady.
Dům je typizovaný projekt „Tetřev“ z r.1975. Základy domu jsou betonové, zdivo v suterénu je cihlové 25cm, v patrech jsou použity třískocementové tvárnice. Střecha sedlová, okna v obytných místnostech převážně plastová, zbytek domu dřevěná. Schodiště ze suterénu do patra betonové, ostatní dřevěné.
V Zaječicích je školka a hlavně oblíbená „Hospoda Oksford“, kde se pořádá řada kulturních akcí, koncertů. Je zde fotbalové hřiště. Další možnosti v Pyšelích: restaurace, pošta, lékař, obecní úřad, knihovna, potraviny, masna, obchod pro zvířata, kostel, zmrzlina, nově postavená školka, velká základní škola, kutlurák. Pořádá se tu řada společenských akcí během celého roku.
V okolí je mnoho možností ke sportovnímu vyžití – procházky do přírody, koupání na Sázavě, bruslení na nádrži (kousek od domu), běžkařský okruh v Senohrabech, Spa Infinity v hotelu SEN, golfový areál Loreta Pyšely a další.
Dopravní spojení: školní autobus, autobus na vlakové nádraží Senohraby (Praha hl. Nádraží – Benešov), D3, D1 - Praha. mimo špičku 20 minut.
V inzerci naleznete také video prohlídku, virtuální prohlídku a půdorysy,
Máte-li další otázky nebo si chcete domluvit termín prohlídky, neváhejte kontaktovat makléřku nabídky.

Parametry domu

Cena
7 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně realitního a právního servisu
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Pod Horkou, Pyšely
ID
0133
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
220 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
151 m2
Plocha nemovitosti
966 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Mgr. Jana Reich

Mgr. Jana Reich

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pyšelích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu