Prodej rodinného domu, Sloupno, 65 m2 (ID: 3478089)

Sloupno

2 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 249 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Sloupnu

Informace k domu

Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji zděný, patrový rodinný domek s menší, oplocenou zahradou a garáží v obci Sloupno, okr. Hradec Králové. RD se nachází v klidné ulici zastavěné samostatnými RD. Zastavěná plocha a nádvoří činí 269 m2, zahrada je o výměře 256 m2.
K zadní části domu je přistavěn zděný přístavek. Na pozemku stojí samostatně stojící garáž se zavedenou elektřinou.
1.NP disponuje vstupní chodbou, koupelnou s WC, kuchyní, obývacím pokojem, dětským pokojem a samostatnými vstupy do sklepních a půdních prostorů.
2.NP tvoří půdní prostory vhodné k vestavbě dalších místností.
Ve sklepě se nachází atmosférický, plynový kotel sloužící k vytápění domu s externím zásobníkem na dodávku teplé vody. Střecha domu je pokryta betonovými taškami, okna jsou plastová, 3-komorová, instalována před 2 roky. Objekt je zásoben vodou z vlastní studny. V případě potřeby je možné se napojit na obecní vodovod v ulici s možností dotace obce. Odpady jsou řešeny septikem s přepadem do obecní kanalizace. Podlahy v domě jsou betonové, stropy prkenné s rákosem a omítkou. Voda je v plastu, topení v mědi s rozvody do ÚT. Komín je vyvložkovaný. Pro Vaši představu uvádím náklady na provoz RD 4 členné rodiny: elektřina - 2.400 Kč, plyn - 3.500 Kč.
Koupi lze realizovat i prostřednictvím hypotečního úvěru. Těším se s Vámi na prohlídku.

Parametry domu

Cena
2 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Sloupno
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
65 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
525 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SEVEROVÁ REALITY

Starý Rokytník 238, Trutnov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Jitka Severová

Jitka Severová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sloupnu (okr. Hradec Králové)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu