Prodej rodinného domu, Hustopeče, Brněnská, 350 m2

Brněnská, Hustopeče

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Hustopečích

Informace k domu

Chcete-li vlastnit dům ve strategické části města Hustopeče, toto je příležitost, kterou nelze minout.
Nabízíme Vám exkluzivní možnost koupě poloviny rodinného domu, který je dnes obýván pouze jednou rodinou a ta z osobních důvodů tuto ½ chce odprodat.
Tato obývaná část domu je dvoupodlažní a nabízí neuvěřitelný potenciál. Máte možnost užívat si obě patra samostatně nebo je spojit do jednoho prostorného celku s dispozicí 5(6)+2, popřípadě využít i půdní prostor. Přemýšlíte-li o vlastním bydlení s větší rodinou nebo o možnosti vytvoření vícegeneračního prostoru, tato část domu je pro vás ideální volbou.
Dům s řadovou dvoupodlažní strukturou a sedlovou střechou byl postaven v roce 1963 s původním půdorysem 13x10m a v roce 1991 byla provedena rozsáhlá přístavba 8x5,5m, která dává domu moderní rozměr a prostornost. Zadní strana domu nabízí slunnou zahrádku, která je oázou soukromí a klidu. Dům je přístupný i vozidly ze zadní (dvorní) části. Nemovitost je kompletně napojena na veškeré obecní sítě - plyn, kanalizace, vodovod - a navíc disponuje garáží.
Možnosti využití této nemovitosti jsou doslova neomezené. Buď si můžete užívat prostor ve stávajícím stavu, nebo se pustit do dobytí zbývajících 50% a přeměnit dům podle svých představ. Fantazii se meze nekladou - od přestavby na bytový dům po vytvoření polyfunkčního objektu.
Tato nabídka je příležitostí, která se zřídkakdy objevuje.
Pro více informací a prohlídku nás kontaktujte co nejdříve. Nebojte se zeptat - na váš zájem budeme rádi reagovat, pokud uvedete telefonní kontakt.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Brněnská, Hustopeče
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
350 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
696 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Graflunds

Mučednická 945/3, Brno, Žabovřesky

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Ing. Marek Vokřál

Ing. Marek Vokřál

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hustopečích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu