Prodej bytu 3+kk, Jihlava - Horní Kosov, Lužická, 75 m2 (ID: 3479845)

Lužická, Jihlava, Horní Kosov

7 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 742 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Prémioví partneři v Jihlavě

Informace k bytu

Chcete si splnit sen o rezidenčním bydlení? My Vám s tím pomůžeme. Moderní design, komfort, klid, to vše splňuje tento byt v nejžádanější lokalitě v Jihlavě – rezidence Bukova.

Byt o dispozici 3+kk o celkové výměře 84 m², z toho podlahová plocha 75 m² se nachází v prvním podlaží a je orientovaný na jihovýchod. Z prostorné chodby se vchází do jednotlivých místností, což jsou obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, dětský pokoj, koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta.

Obývací pokoj s kuchyňským koutem je velice prostorný a jeho plocha je 30 m². Kuchyňská linka je vyrobena na míru a doplňují ji kvalitní černé vestavěné spotřebiče, včetně velké americké lednice. Ostrůvek v kuchyni, který přechází v jídelní stůl, perfektně odděluje tento prostor. Dominantou obývacího pokoje je betonová stěrka. Dostatek denního světla zajišťuje velké francouzské okno, které slouží jako vstup na balkón (6 m²). V ložnici je velká vestavěná skříň s maximálním úložným prostorem a čalouněná postel s dalším úložným místem. Další místnost je přizpůsobená dětskému pokoji. Celý byt je vytápěn podlahovým topením. K bytové jednotce náleží sklep (3 m²).

Kolaudace objektu proběhla v roce 2020. Díky energetické náročnosti budovy (B) na Vás čekají minimální náklady na Vaše bydlení. Obrovská výhoda objektu a umístění bytu v přízemí je bezbariérový přístup. K bytu je možno zakoupení či pronájem parkovacího stání v podzemní garáži.

Nemovitost se nachází v klidné části Jihlavy – rezidence Bukova, která je nadosah ruky od veškeré občanské vybavenosti (kavárny, škola, školka, pošta, kadeřnictví). Poblíž rezidence naleznete nejen cyklostezku ale i přírodní rezervaci Zaječí skok, místo jako stvořené pro procházky. Rodiny ocení především velkou škálu dětských hřišť a pravidelné trolejbusové spoje.

Byt se prodává kompletně vybavený.

Málokterá nemovitost Vám nabídne tak skvělé podmínky pro klidné a komfortní rodinné žití jako právě tato.

Parametry bytu

Cena
7 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Lužická, Jihlava, Horní Kosov
ID
59112
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
84 m2
Patro
1. z 5
Vybaveno
Ano
Druh objektu
V bloku
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
75 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Jihlavě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu