Prodej rodinného domu, Nečtiny, 117 m2 (ID: 3480592)

Nečtiny

3 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 727 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Nečtinách

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Představuji k prodeji velký dům na adrese Březín 7, Nečtiny.

Podívejte se na samostatnou stránku domu: https://dum-brezin.cz

Obec Březín se nachází v okrese Plzeň sever, 2 km od Nečtin a 25 min jízdy od Plzně. Kolem je krásná příroda, rozlehlé lesy a nízká hustota zalidnění.

Samotný dům je velký, jedná se o bývalý hostinec a skýtá tedy možnosti jak bydlení, tak i například podnikání.

Dispozice domu:
V domě jsou samostatná ložnice, samostatný pokoj (probíhá rekonstrukce), středový pokoj, obývací pokoj s kuchyní a dále velký prostor, kde byl původní sál, a velká dílna. Dům je částečně podsklepený. Dále je na pozemku umístěná kolna vhodná na uskladnění například zahradního nářadí. Ve střeše je velký půdní prostor. Na zahradě je umístěný přístřešek s venkovní udírnou.

Technické informace:
Dům je zděný a je v relativně dobrém stavu a je započata rekonstrukce domu. Vytápění bylo řešeno kotlem na tuhá paliva, umístěným ve sklepě. V současné době je kotel odpojen a v místnostech zůstaly radiátory. Nyní je tedy vytápění zajišťováno krbem, v ložnici klimatizací na případné přitopení (a v létě na chlazení) a plus se ještě dají využít krbová kamna, která jsou v domě k dispozici. V ložnici je klimatizační jednotka. Ohřev vody zajišťuje bojler. Elektřina je k dispozici jak 230 V, tak i 400 V. Rozvody jsou částečně měděné, částečně hliníkové. Dům je napojen na obecní vodovod, odpad je sveden do septiku s přepadem do trativodu. Okna jsou v domě částečně plastová, částečně dřevěná.

Zahrada:
Zahrada je rovinatá, celkem má pozemek výměru 1.690 m2. Větší část pozemku je oplocená, druhá část směrem k potoku (směrem na jih) je neoplocená. Na zahradě je přístřešek s udírnou. Dále je zde samostatný oplocený prostor nyní využívaný jako výběh pro slepice. Parkovat lze jak na pozemku, tak před pozemkem (jak z boční západní strany, tak i nad domem u silnice).

Vzhledem k tomu, že je dům díky velkému sálu a dílně hodně prostorný, je možné v domě jak bydlet, tak i zřídit provozovnu nebo dílnu, nebo zde vybudovat další bytovou jednotku. Dům se prodává kompletně zařízený. 

Energetický štítek je v přípravě, proto uvádíme třídu G.

Pro koupi domu zajistím kompletní realitní a právní servis a financování hypotečním úvěrem.
Kontaktujte mě prosím pro domluvení prohlídky:
Jan Štěpánek
TAURUM reality

Parametry domu

Cena
3 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Nečtiny
ID
230062
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
235 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
117 m2
Plocha nemovitosti
1690 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TAURUM reality s.r.o.

Americká 1139/1, Plzeň, Jižní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jan Štěpánek

Jan Štěpánek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nečtinách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu