Prodej chaty, Bublava, 125 m2

Bublava

2 989 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 245 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Bublavě

Informace k domu

Prodej chaty, 125 m², Bublava

Představte si, že každý den probouzíte vlastní snem. Kde každý okamžik strávený doma je jako dovolená v jednom z nejkrásnějších koutů naší země. Vítejte v Bublavě – v místě, kde se tento sen stává vaší realitou. Nabízíme vám exkluzivní možnost přeměnit tuto kouzelnou chatu na úbočí Bublavy na místo vašeho trvalého útočiště nebo příležitostné úniky před ruchem města.

Tato chata v současnosti prochází transformací, která kladně předznamenává její budoucí kouzlo a pohodu. I když rekonstrukce ještě není zcela dokončena, již nyní se můžete těšit na tři nově renovované místnosti, které září čistotou a novotou. Představte si, že tyto místnosti zaplníte svým osobním stylem – ať už jako útulné ložnice, inspirativní pracovny, nebo místa pro vaše hobby.

Koupelna a kuchyň ještě čekají na dokončení, avšak s připravenými rozvody vody a elektřiny máte šanci realizovat své sny o dokonalém interiéru.

Tento rodinný dům vám nabízí klid a pokoj, ale zároveň dostatečnou blízkost k civilizaci.

Parametry domu

Cena
2 989 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Bublava
ID
868836
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
125 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
583 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Stanislav Srba

Stanislav Srba

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Bublavě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu