Prodej pozemku pro bydlení, Střevač, 2710 m2

Střevač

2 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 821 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Střevači

Informace k pozemku

Zajímavá příležitost postavit si dům snů na krásném stavebním pozemku, který se nachází v původní zástavbě v obci Nadslav, odkud to budete mít jenom 5 km na silnici 1. třídy mezi Jičínem a Mladou Boleslaví.
Velikost pozemku je skvělých 2710 m², což vám bude zajišťovat dostatek klidu, soukromí, ale také hlavně možností pro výstavbu vašeho nového domu.
Na pozemek je přivedený obecní vodovod a pro zalévání vaší zahrádky vám bude sloužit studna. Elektřina se nachází na sloupu přes silnici, odkud je možné se napojit. Pro odvod odpadních vod je třeba vybudovat vlastní čističku.
Na pozemku se zatím nachází 2 stavby, které jsou spíše vhodné k demolici - jedna z nich má ale číslo popisné, které můžete využít pro novou výstavbu.
Dále je tu skvělá možnost pozemek rozdělit na 2 samostatné stavební parcely, což může být zajímavá investiční příležitost, nebo si můžete jednu parcelu nechat a druhou dále prodat.
Na pozemku je také mnoho vzrostlých ovocných stromů.

Parametry pozemku

Cena
2 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Střevač
Plocha nemovitosti
2710 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jaroslav Kraus

Jaroslav Kraus

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Střevači?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu