Prodej bytu 3+1, Praha - Strašnice, Krupská, 67 m2

Krupská, Praha 10

7 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 173 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Reality 11 Vám zprostředkují exkluzivní nabídku! Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 v osobním vlastnictví, v klidné lokalitě v Praze 10 Strašnice. Byt se nachází ve 2. podlaží v nižším čtyřpatrovém panelovém domě. Celková plocha bytu činí 67 m² a nabízí neprůchodné pokoje.

Velmi dobré dispoziční řešení bytu - 4 pokoje se samostatnými vchody. Prostorná chodba a zádveří, kde jsou vestavěné skříně, ložnice s francouzskými okny, dětský pokoj, kuchyň a obývací pokoj. Koupelna po celkové rekonstrukci, sprchový kout, bidet a samostatné WC. Vnitřní dveře a rámy po celkové opravě. Orientace bytu jih a jihozápad.

Dům zateplen, nové stoupačky, plastová okna. K bytu patří velká sklepní kóje, dále k dispozici kočárkárna a sušárna. Široká schodiště s pohodlnými nízkými schody. Vytápění dálkové ústřední.

Byt se nachází v oblíbené části Prahy 10, Strašnicích, která poskytuje skvělou dostupnost do centra města a zároveň nabízí klidné a příjemné prostředí pro bydlení. Krásná lokalita s množstvím zeleně a vzrostlých stromů s veškerým komfortem v centru Prahy. Vynikající spojení nejen do centra (tram. 2 min., bus 3 min., metro 8 min.)

Nízké zálohy na bydlení 5813,-/měsíčně. Byt je vzhledem ke své lokalitě také velmi dobrou investicí s nájemním výnosem.

V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně obchodů, restaurací, škol, školek a zelených parků. Výhodné financování zajistíme. Ev. číslo: 26343.

Parametry bytu

Cena
7 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Krupská, Praha 10
ID
26343
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
67 m2
Patro
2. z 4
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
67 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Topení
Ústřední dálkové
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Libuše Marková

Libuše Marková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 10?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu