Pronájem bytu 1+kk, Kopřivnice, Štramberská, 28 m2 (ID: 3483096)

Štramberská, Kopřivnice

11 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně všech energií, VK, provize RK)

Prémioví partneři v Kopřivnici

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu částečně vybavený byt o velikosti 1+kk, který se nachází ve velmi žádané lokalitě města a to na ulici Štramberská. Je umístěn v I. NP čtyřpodlažního panelového domu a jeho podlahová plocha je 28 m2. Byt je po rekonstrukci, v kuchyni s malou kuchyňskou linkou, elektrickou varnou deskou a dřezem, oddělen je od obývací části barovým pultem. Je částečně vybaven - viz foto. Jádro je zděné se sprchovým koutem, umývadlem se zrcadlem a WC. Uložné prostory v chodbě zajišťuje vestavěná skříň až ke stropu a botník. K bytu patří sklep a možnost využití společných prostor - kočárkárny, kolárny. Parkování je bezproblémové v bezprostřední blízkosti domu. Výborná dostupnost všech služeb a občanská vybavenost. Preferujeme pracující, nekuřáky, bez domácích mazlíčků.

K dispozici ihned.

Měsíční nájemné Kč 11.000,- včetně všech energií a služeb. V ceně nájmu je základní nabídka televize a internet přes O2.
Vratná kauce - 2 nájmy, provize RK - jeden nájem

Parametry bytu

Cena
11 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
včetně všech energií, VK, provize RK
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Štramberská, Kopřivnice
ID
SR24016
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
30 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
28 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

StaLe reality

Štefánikova 1163/12, Kopřivnice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Lenka Stančíková

Lenka Stančíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Kopřivnici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu