Pronájem bytu 3+1, Kolín, Kostnická, 86 m2 (ID: 3483613)

Kostnická, Kolín - Kolín IV

Rezervováno
19 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ energie, vratná kauce 40 000 Kč)

Prémioví partneři v Kolíně

Úklidové služby

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme pronájem rezidenčního bytu 3+1 o podlahové ploše 86 m2 s balkonem, zahradou a se dvěma parkovacími místy. Rezidence v ulici Kostnická je situována v klidné části města Kolína v žádané lokalitě mezi rodinnou zástavbou a zároveň nedaleko místního nádraží.

Jedná se o bytovou jednotku v 1. NP ze 2 NP. Dispozičně je členěna na jednu obývací místnost, kuchyň s vybavenou kuchyňskou linkou (myčka, el. deska a trouba, digestoř, lednice) a balkonem, dvě obytné místnosti, úložnou komoru, technickou místnost a sociální zařízení. Součástí vybavení jsou skříně, komody a botník v chodbě. Po celé ploše bytu bylo položeno PVC a dlažba. Osvětlení je řešeno formou bodových světel.

Předností bytu jsou nové prostorné a prosvětlené místnosti s výhledem na místní kostel z balkonu (JZ), komora s úložným prostorem, dvě parkovací stání na vlastním pozemku (dálkové centrální ovládání dveří) a domek na zahradní ploše.

V zadní části za domem je parkovací stání a zahradní plocha, kde je umístěn domek na kola, gril atd. Zahradní plochu udržuje majitel nemovitosti nebo robotická sekačka.

V okolí kompletní občanská vybavenost, základní škola, školka, hřiště, obchody, nemocnice, vlakový spoj z Kolína směr Praha každých 15 min. pražskou integrovanou dopravou, autobus, MHD.

V případě zájmu o další informace nebo objednání prohlídky nemovitosti kontaktujte přímo makléře nabídky.
Majitel si vyhrazuje právo výběru nájemníka.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
19 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ energie, vratná kauce 40 000 Kč
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Kostnická, Kolín - Kolín IV
ID
0059-NP07000
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
86 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
86 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Ilona Černá

Ilona Černá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Kolíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu