Prodej obchodního prostoru, Příbor, nábřeží Rudoarmějců, 340 m2

nábřeží Rudoarmějců, Příbor

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Příboru

Informace k nemovitosti

Hledáte prostory k bydlení nebo podnikání v atraktívní lokalitě kousek od centra města? Tak možná právě na Vás čeká tato nemovitost s velkým potenciálem.
V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji rodinný dům situovaný kousek od centra města Příbor. Celková užitná plocha domu je 170 m2. K domu náleží pozemek s rozlohou 359 m2.
V 1. nadzemním podlaží nemovitost disponuje 4 pokoji, kuchyní, koupelnou s WC a dalším samostatným WC. Ve 2. nadzemním podlaží se nachází rozlehlý půdní prostor, který vám nabízí dokonalou příležitost pro realizaci vašich stavebních plánů. Dům je částečně podsklepen. Z východní strany je dům situován vedle místní komunikace, ze západní strany nabízí malou oplocenou zahradu s rozlohou 88 m2 a s nádherným výhledem na řeku a centrum města. Nemovitost je napojená na obecní kanalizaci, obecní vodovod, elektřinu a plyn. Vytápění a ohřev vody zajištuje plynový kotel. Průkaz energetické náročnosti se zpracovává, z toho důvodu je uvedena třída G.
Nemovitost doporučujeme jako vhodný objekt k rekonstrukci dle představ a požadavků nového majitele. V domě již započala rekonstrukce rozvodů elektřiny, rozvodů odpadů a vody a oprava střechy. Dříve dům sloužil jako sídlo rybářského svazu. Tato nemovitost tudíž nabízí širokou škálu využití, či už v podobě bydlení nebo komerce. Je vhodná pro obchodní, kancelářské prostory, různé salóny nebo skladovací prostory. Rozsáhlé půdní prostory nabízí možnost vybudování 2 až 3 malometrážních bytových jednotek, nebo jiného ubytovacího zařízení. Parkování je možné přímo na pozemku vjezdem vedle budovy, případně na veřejném neplaceném parkovišti naproti nemovitosti. V místě je taky dokonalá dopravní dostupnost – návaznost na rychlostní komunikaci, městská hromadná doprava.
V případě jakýkoliv dotazů, Vám k nemovitosti rádi poskytneme bližší informace. Budeme se na Vás těšit na prohlídce. Veškerý realitní servis je na klíč a rádi Vám také pomůžeme s financováním.

Parametry nemovitosti

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
nábřeží Rudoarmějců, Příbor
ID
0144
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
170 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
340 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SMILE reality s.r.o.

Komenského 438, Frýdek-Místek, Místek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Eva Ševcová

Eva Ševcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Příboru?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu