Prodej bytu 1+1, Praha - Vokovice, Kladenská, 51 m2

Kladenská, Praha 6 - Vokovice

6 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 407 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji velmi hezký a slunný byt s dispozicí 1+1 a celkové podlahové ploše 51m2 + balkon 1m2 v menším bytovém domě na adrese Kladenská, Praha-6 Vokovice.

Dispozice bytu: Vstupní chodba kterou se dostaneme do všech částí bytu. Obývací pokoj je velmi prostorný a řešen i jako ložnice, samostatná kuchyň s jídelním stolem, komorou a vstupem na menší balkon. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, místem pro pračku umístěnou v koutě koupelny pod plynovým kondenzačním kotlem který zajišťuje jak teplo tak i teplou vodu. Samostatná toaleta.

Byt je v současné době pronajatý za 15.000,-Kč + poplatky. Prodej včetně nájemní smlouvy na 2roky.

Umístění domu je na velmi klidném místě uprostřed ulice Kladenská mezi zastávkami metra A (Bořislavka a Veleslavín), obě zastávky jsou od domu cca 7min. chůze. Dopravní dostupnost do centra města zajišťuje metro, autobus a tramvaj. Na letiště Václava Havla, které je vzdáleno jen pár minut jízdy autem se dostaneme takřka hned.

Občanská vybavenost v okolí:mnoho obchodů, restaurací, školy, školky, zdravotní středisko, zimní stadion HC Hvězda Praha, obchodní centrum Bořislavka.

Součástí bytu je i podíl na pozemku a udržované zahradě umístěné ve vnitrobloku mezi sousedními bytovými domy, zde můžete trávit další volný čas, třeba při grilování s rodinou či přáteli.

Pokud Vás tato nabídka oslovila tak nás neváhejte kontaktovat a domluvte si prohlídku tohoto bytu klidně ještě dnes, třeba právě tato nemovitost je váš nový domov.

Parametry bytu

Cena
6 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Kladenská, Praha 6 - Vokovice
ID
21106
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
51 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Martin Frolík

Martin Frolík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Praze 6?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu