Prodej pozemku pro bydlení, Úžice, 1680 m2

Úžice

4 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 114 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Úžicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

RK Specialista na Posázaví nabízí k prodeji dvě stavební parcely s chatou, situované na celodenně slunném místě v sousedství novostaveb rodinných domů a rozsáhlých lesů.

Jedná se o atraktivní místo s ideální jižní orientací a dalekým jižním výhledem do údolí a na město Sázavu, prostorná rovinatá zahrada může být inspirací pro výstavbu rodinného domu nebo nové rekreační chaty. Její okrasná a relaxační část přímo vybízí k zakomponování bazénu, koupacího jezírka, grilovacího altánu nebo pergoly.

Součástí prodeje je již platné stavební povolení včetně projektové dokumentace, vydané pro realizaci novostavby objektu pro rodinnou rekreaci o zastavěné ploše až 140 m2.

Při okraji nabízeného pozemku je na kvalitní betonové podezdívce postavena rekreační chata. Jedná se o velmi světlou, suchou a čistou nemovitost, jejíž útulnost dotváří roubení imitující obklad interiéru.

Příjezd autem je zajištěn po udržované asfaltové komunikaci, s parkováním na vlastním pozemku. Nabízená nemovitost zaujme především rodinu toužící po klidu a pohodě v krásné přírodě, v blízkém dosahu známého historického města s veškerou občanskou vybaveností a velmi dobrou dostupností Prahy po D1 nebo busem PID č. 382.


VYBAVENÍ: nová elektropřípojka 230/400 V, obecní vodovod, odpadní betonová jímka 10 m3, možnost vyvrtat novou vlastní studnu (prameny spodní vody se nacházejí na pozemku), chata o zastavěné ploše 55 m2

Parametry pozemku

Cena
4 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Úžice
ID
116
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1680 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SPECIALISTA NA POSÁZAVÍ

Na Bělidle 252/34, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jiří Nogol

Jiří Nogol

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Úžicích (okr. Kutná Hora)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu