Prodej bytu 4+kk, Bakov nad Jizerou, Boleslavská, 106 m2

Boleslavská, Bakov nad Jizerou

8 947 125 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 639 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Bakově nad Jizerou

Úklidové služby

Informace k bytu

Projekt Rezidence Falco nabízí nadstandardní byty v samotném centru Bakova nad Jizerou, který se nachází v těsné blízkosti Mladé Boleslavi. Jedná se o komorní projekt bytového domu o 24 bytových jednotkách zaručující dostatek soukromí jeho obyvatelům a současně možnost komunitního bydlení a sousedského života. Za tím účelem je rezidence vybavena společným venkovním prostorem, včetně dětského hřiště a venkovní grilovací plochy, kde se můžete blíže seznámit s Vašimi sousedy, zatímco Vaše děti budete mít pod dohledem. Mysleli jsme i na seniory, a proto je celá rezidence koncipována jako bezbariérová.

V rezidenci Falco máte na výběr ze všech variant bytových jednotek, počínaje startovacími byty velikosti 1+kk, přes byty 2+kk, zde však velkoryse dimenzovanými, poskytující zázemí i rodině s malými dětmi, přes nadstandardní 3+kk až po honosné byty 4+kk, včetně střešního penthouse apartmá s terasou a přípravou pro soukromou jacuzzi. Nepřehlédněte rovněž bytové jednotky v přízemí, které disponují prostornou, ale současně nenáročnou soukromou zahradou. Pro každou bytovou jednotku je navíc připraveno minimálně jedno garážové stání, pro větší bytové jednotky pak rovnou dvě stání, a to i s přípravou pro nabíjení elektromobilů.

Doslova jen pár kroků od rezidence naleznete vše potřebné, přes obchody, vyhlášené cukrárny, zahradnictví, restaurace, sportovní zázemí, ale též vlakovou a autobusovou zastávku, garantující nejen spojení na blízkou Mladou Boleslav, ale i Prahu a Liberec.

Rezidence Falco zaujme též architekturou, kde je velmi citlivě respektováno její zasazení v samém centru obce naproti majestátní budově Sokolovny. Ostatně právě budova Sokolovny dala rezidenci svůj název, neboť Falco latinsky znamená sokol.

Byt 2.6. – 4+kk, 2.NP, podlahová plocha 106,3 m2, balkón 40,1 m2, sklep, 2x garážové stání – 8.947.125 Kč (uvedená cena se zaváděcí 10% slevou vč. DPH)

Standardy bytů
Dveře – interiérové, exteriérové – Sapeli
Podlahy – koupelna, WC – dlažba, ostatní místnosti – vinylové lamely, dekor dřeva
balkony / terasy – betonová protiskluzová dlažba
Okna – plastová s izolačním trojsklem, včetně přípravy pro venkovní žaluzie
Koupelna – bezbariérový sprchový kout / vana, keramické umyvadlo bílé, vodovodní baterie chromová, keramický obklad, designový topný elektrický žebřík
WC – mísa závěsná, sedátko soft-close
Vytápění – podlahové teplovodní vytápění
Klimatizace – příprava na klimatizaci ve všech bytových jednotkách v obytných místnostech
střešní FVE zajišťující částečný ekologický zdroj elektrické energie
Internet – optický kabel do každé bytové jednotky
Zahrada/balkon – elektro zásuvka, přípojka vody, přívod pro osvětlení

Termín dokončení a předání bytových jednotek – 1. kvartál 2027.

V nabídce máme i další byty 4+kk v tomto domě, proto nás neváhejte kontaktovat pro více informací. K dispozici vám jsou i naši finanční poradci, kteří vám pomohou zajistit nejlepší podmínky financování na trhu.

Speaking English.

Parametry bytu

Cena
8 947 125 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Boleslavská, Bakov nad Jizerou
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
106 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
106 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Čistá s.r.o.

Štefánikova 1347, Mladá Boleslav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Přemysl Zeman

Přemysl Zeman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Bakově nad Jizerou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu