Prodej vily, Piazza Armerina, Itálie, 169 m2 (ID: 3486764)

Piazza Armerina, Itálie

2 945 475 Kč /za nemovitost

(včetně provize, bez nákladů italského notáře)

Prémioví partneři

Informace k domu

Prodej Vily dispozičně 3+1 o ploše 169 m2, která se nachází ve vyhlášené historické vesnici Piazza Armerina. Tato okouzlující nemovitost je ponořené do oázy zeleně a soukromí, daleko od hluku městské dopravy.
Nemovitost umožňuje přístavbu dalšího podlaží. K dispozici je dvůr a velký pozemek o velikosti cca 11 000 m2, rozdělený na šest plochých teras s olivovníky, ovocnými stromy a částečně zalesněné.
Vila je rozdělena následovně; v přízemí se nachází vstup do obývacího pokoje a otevřené kuchyně/jídelny, dvě ložnice, malá pracovna a koupelna; v prvním patře se po vnějším schodišti dostaneme na velkou terasu. Dále se zde nachází technická místnost, prostor na barbecue, zeleninová zahrada, studna a zásobník na vodu.
Pro svou strategickou polohu, v bezprostřední blízkosti hlavních turistických atrakcí, jako je Villa Romana del Casale v Morgantina a typická krajina nedalekého Aidone, je tato nemovitost vynikajícím řešením pro rodiny nebo jako ubytovací zařízení. 

Líbil by se vám jiný byt nebo dům, u pláže nebo na horách? Nemovitost k okamžitému užívání nebo vám nevadí případná rekonstrukce dle vašich představ? A to i za velmi příznivou cenu, za kterou se u nás běžně prodávají chaty. Sdělte nám představu o vaší vysněné nemovitosti na Sicílii. Provedeme vás celým obchodem, zajistíme prohlídky na místě s italsky hovořícím kolegou a kompletní právní servis. Nabízíme poprodejní servis jako je přepis energií, pomůžeme s případnou rekonstrukci či pronájem.
Pro více informací kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
2 945 475 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
včetně provize, bez nákladů italského notáře
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Piazza Armerina, Itálie
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
169 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
11000 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Petr Šubert - Reality

U Statku 2281/20, Velké Meziříčí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Šubert

Petr Šubert

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu