Prodej rodinného domu, Věrovany, 166 m2 (ID: 3487599)

Věrovany

7 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 551 Kč /za měsíc

(Včetně provize RK a právních služeb.)

Prémioví partneři v Věrovanech

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení našeho klienta máme tu čest nabídnout Vám k prodeji rodinný dům 4+1 s užitnou plochou 104 m² (celková podlahová plocha činí 166m² + balkon 14 m²), nacházející se v malebné obci Věrovany, přesněji v její části Nenakonice. Tento domov, postavený a kolaudovaný v roce 1994, je součástí zástavby dvou dvojdomků a nabízí nejen prostorné bydlení, ale i úchvatné zázemí pro relaxaci a rodinný život.
Dům se pyšní suterénem, v němž najdete dlouhou garáž a dvě technické místnosti, z nichž jedna slouží jako umývárna/sušárna a druhá jako dílna a zázemí pro domácí technologie. Užitečným prvkem je také přímý přístup do zahrady. Vstupní hala v přízemí účelně odděluje schodiště, které vede do zvýšeného přízemí, kde se nachází pohodlný obývací pokoj s krbem a přímým vstupem na terasu, kuchyň, toaleta a prostorná komora. Podkroví dále skrývá tři prostorné ložnice, koupelnu vybavenou vanou, umyvadlem a toaletou a ve všech pokojích jsou připraveny TV+SAT a datové zásuvky. Navíc internet od Nordic Telecom.
Zahrada s plochou přibližně 415 m² je pravým rájem pro volné okamžiky, nabízí nejen přístřešek s posezením a otevřený krb, ale i prostor pro sezónní bazén a zděný domek s navazujícími záhonky pro zahradní radovánky. Dostatečný prostor pro parkování dvou vozidel nabízí plocha před samostatným vjezdem do zahrady. Praktický přístup zvyšující komfort bydlení je tedy zajištěn jak z domu, tak i zvenčí.
Nenakonice, klidná část Věrovan, leží pouhých 16 minut jízdy od Olomouce a nabízí vše, co potřebujete pro příjemný život: moderní školy, obchody, poštu, kulturní a sportovní vyžití. Díky dobré dopravní dostupnosti je cestování za prací či za zábavou do okolních měst velmi snadné.
S předpokládanými náklady na bydlení do 6.000 Kč měsíčně a možností seznámit se s domem prostřednictvím virtuální prohlídky je tento rodinný dům skvělou volbou pro všechny, kdo hledají klid, pohodlí a kvalitní bydlení. Pro další informace a osobní prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vás!

Parametry domu

Cena
7 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK a právních služeb.
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Věrovany
ID
RDNenakonice1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
104 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
166 m2
Plocha nemovitosti
600 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo STAFOS - REAL

STAFOS - REAL

Tovární 915/40, Olomouc, Hodolany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Rastislav Šrajer

Rastislav Šrajer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Věrovanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu