Pronájem rodinného domu, Olomouc, Zolova, 138 m2 (ID: 3487600)

Zolova, Olomouc - Slavonín

40 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Olomouci

Informace k domu

Pro ty, kteří hledají bydlení na úrovni a touží po moderním komfortu 21. století, představujeme jedinečnou možnost pronájmu dvoupodlažní pasivní novostavby rodinného domu, situovaného na malebném okraji Slavonína na ulici Zolova. Tento prostorný dům o rozloze 138m² s dispozicí 5+kk je jako stvořený pro pohodlné bydlení až šestičlenné rodiny, díky promyšlenému uspořádání prostor, které zajišťuje soukromí i společenský život. Přízemí nabízí multifunkční ložnici s možností využití jako pracovna, která sousedí s obývacím pokojem, zatímco patro skrývá tři ložnice a luxusně vybavenou koupelnu s vanou, závěsným WC a dvěma umyvadly. V přízemí najdeme dále menší koupelnu s umyvadlem, sprchovým koutem, závěsným WC a úložnými prostory. Pod schody je umístěna komora pro další uložení věcí. Vstupní hala s obývacím pokojem a schodištěm tvoří jeden otevřený prostor, dodávající domu vzdušnost. Obývací pokoj je rozdělen na relaxační část a kuchyň s U-linkou a jídelním stolem. Z obývacího pokoje se lze dostat přímo do oplocené zahrady, což umožňují posuvné dveře i samostatný vchod z kuchyně. Zahrada nabízí ideální místo pro relaxaci a bezpečnou hru dětí díky oplocení.
Komfortní bydlení umocňuje inteligentní domácnost řízená chytrými aplikacemi, umožňující vzdálené ovládání zabezpečovacího systému, vytápění, chlazení, bran a venkovních hliníkových žaluzií. Kvalitní izolace z minerální vaty a foukané pěny v kombinaci s trojskly v oknech a HS portálech zajistí optimální teplotní pohodu po celý rok. Navíc, stropní teplovodní systém slouží k vytápění i chlazení, zatímco rekuperační systém garantuje čerstvý vzduch v každém koutu domu.
Exteriér domu je obohacen o atriovou zahradu s bezpečným prostorem pro hraní dětí, betonovou terasou a retenční nádrží pro ekonomické zavlažování. Vybavenost domu zahrnuje moderní kuchyňské spotřebiče, designové radiátory, šatní skříně a další úložné prostory po celém domu, což zajišťuje pohodlí a praktičnost.
Nabídku doplňuje možnost parkování pro dvě auta za branou a jedno před branou. Měsíční nájem ve výši 40.000 Kč, vratná kauce odpovídá dvojnásobku měsíčního nájmu a odměna realitní kanceláři je stanovena na výši jednoho měsíčního nájmu plus 21% DPH. Celkové náklady na bydlení se odhadují do 5.000 Kč měsíčně (elektřina, voda, internet).
Vřele doporučujeme využít možnost virtuální prohlídky a pro více informací či domluvení osobní prohlídky neváhejte kontaktovat našeho makléře. Nemovitost je k dispozici k okamžitému nastěhování po telefonické domluvě. Nechte se okouzlit tímto exkluzivním domovem, který překračuje všechny vaše očekávání.

Parametry domu

Cena
40 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Zolova, Olomouc - Slavonín
ID
PronZolova1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
138 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
138 m2
Plocha nemovitosti
311 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo STAFOS - REAL

STAFOS - REAL

Tovární 915/40, Olomouc, Hodolany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Rastislav Šrajer

Rastislav Šrajer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu