Prodej rodinného domu, Tučín, 163 m2 (ID: 3487620)

Tučín

17 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 81 017 Kč /za měsíc

(Včetně provize RK a právních služeb.)

Prémioví partneři v Tučíně

Informace k domu

Představte si život v moderním, nízkoenergetickém bungalovu, kde klidný den končí relaxací ve vířivce, koupáním v bazénu nebo posezením u krbu. Kde si můžete vychutnat krásnou a velkorysou zahradu přímo z terasy svého domova. Kde máte vše, co potřebujete, na dosah ruky. Zdá se vám to jako sen? Tento sen může být vaší realitou. Vítejte v exkluzivním bungalovu 4+kk v idylické obci Tučín.
Nabízíme vám jedinečnou příležitost koupit bungalov, který je obklopený krásnou okrasnou zahradou o rozloze více než 3000 m2. Dům nabízí užitnou plochu 163 m2 a terasu o rozloze 19 m2. Kromě toho máte k dispozici zastřešený bazén, zděnou dílnu a tři zahradní dřevěné domky. A to vše v klidné části obce Tučín.
Dům je postaven z kvalitních materiálů, je plně vybaven bez potřeby jakýchkoliv dalších úprav. Vytápění je zajištěno podlahovým topením s plynovým kondenzačním kotlem, v celém domě je nainstalován systém rekuperace vzduchu a na střeše je od února 2023 fotovoltaická elektrárna. Použití těchto technologií výrazně snižuje provozní náklady domu. Co víc si přát pro pohodlný a ekonomický život?

Neztrácejte čas a využijte této jedinečné příležitosti. Ukažte svým blízkým, že si zaslouží to nejlepší. Podívejte se na přiloženou virtuální prohlídku a pak nás neváhejte kontaktovat pro osobní prohlídku. Těšíme se na vás!

Parametry domu

Cena
17 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK a právních služeb.
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Tučín
ID
RDTucin01
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
163 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
3893 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo STAFOS - REAL

STAFOS - REAL

Tovární 915/40, Olomouc, Hodolany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 36 lidí

Prodejce

Rastislav Šrajer

Rastislav Šrajer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Tučíně?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu