Prodej pozemku pro bydlení, Podhořany u Ronova, 1223 m2

Podhořany u Ronova

1 663 280 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 927 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Podhořanech u Ronova

Informace k pozemku

Exkluzivní prodej stavební parcely v nové lokalitě "Pod Zámkem" v obci Podhořany u Ronova. Parcela má výměru 1.224 m2, je rovinatá a má tvar pravidelného obdélníku. Parcela je určena pro výstavbu rodinného domu venkovského typu a je nově kompletně zasíťovaná včetně pilířů (vodovod, plyn, elektřina a povrchová kanalizace). Přístup na parcelu je z obecní zcela nové asfaltové komunikace. Obec leží v CHKO Železné hory, tudíž zde platí určitá pravidla výstavby:
Pro budoucí výstavbu rodinných domů platí regulativa daná jednak územním plánem a jednak územní studií – výška domu může být max. 2.NP + podkroví. Vzhledem ke snaze zachovat vesnický charakter obce budou novostavby rodinných domů řešeny tak, že hlavní hmota domu bude mít výrazně obdélníkový půdorys. K němu může být přičleněna menší hmota do celkového půdorysného tvaru L nebo T, bez zaoblování rohů, bez věží, střecha sedlová, polovalbová s min. sklonem 40°, v případě arkýřů nebo střešních oken musí převažovat plná hmota střechy. Obvodové stěny budou bez velkoplošného prosklení, okna převážně tvaru obdélníku na výšku. Koeficient zastavění pozemků je 30%. Nové stavby musí svým vzhledem a prostorovým uspořádáním navazovat na převládající charakter stávající zástavby obce.
Možnosti výstavby rodinného domu probereme telefonicky nebo osobně přímo na parcele. V obci Podhořany u Ronova se nachází pošta, obchod, hospoda, dětské hřiště, antukové hřiště a rybník s možností rybolovu. Obec leží na silnici I. třídy a má velmi dobrou dopravní dostupnost do okolních měst. Provizi RK neplatíte žádnou.

Parametry pozemku

Cena
1 663 280 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Podhořany u Ronova
ID
61700
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1223 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MAXEN realitní kancelář

Třída Míru 90, Pardubice, Zelené Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Rostislav Doležal, MBA

Rostislav Doležal, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Podhořanech u Ronova?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu