Prodej bytu 3+1, Svitavy, Bratří Čapků, 69 m2 (ID: 3489443)

Bratří Čapků, Svitavy - Předměstí

3 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 633 Kč /za měsíc

(Cena je včetně právního servisu a provize RK)

Prémioví partneři v Svitavách

Informace k bytu

Hledáte klid, přírodu, ale zároveň i občanskou vybavenost? Hledáte místo, kde si Vaše děti mohou v bezpečí hrát? Tak je tato nabídka právě pro Vás!

Udržovaný bytový dům s výtahem je po částečné revitalizaci a nachází se v menším sídlišti plném zeleně a dětských hřišť. Tato lokalita je klidná, stranou od hlavní komunikace a vhodná jak pro rodiny s dětmi, tak pro seniory. Přímo za bytovým domem se nachází dětské hřiště s prolézačkami, kde budete mít maximální dohled nad svými milovanými ratolestmi. Jen dvě minuty chůze Vám zabere cesta do nedaleké školky.

Jedná se o bytovou jednotku v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 se zasklenou lodžií. Nachází se ve 4.NP a náleží k ní sklepní kóje (1,10 m²). Užitná plocha bytu činí 69,60 m² včetně lodžie (3,70 m²). Bytová jednotka je po právě dokončené rozsáhlé rekonstrukci. Její součástí byla výstavba celého zděného jádra, včetně nových rozvodů vody, odpadů a elektřiny (v celém bytě). Nová je kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči a koupelna s prostorným sprchovým koutem. Proběhla výměna oken (trojskla), dveří s obložkami a podlahové krytiny. Díky své orientaci na západní, východní i severní stranu je byt po celý den příjemně prosvětlený. Energetická náročnost budovy: třída C.

Celkové měsíční náklady činí 5.183,- Kč. Skládají se ze zálohy na elektřinu - 1.520,- Kč, zálohy na vodu - 100,- Kč, zálohy na dodávku TUV - 300,- Kč, zálohy na dodávku tepla - 1.900,- Kč, fondu oprav - 870,- Kč a položek spojených se správou budovy - 493,- Kč.

Výměry místností: předsíň - 7,60 m², koupelna s wc - 3,50 m², kuchyně - 10,50 m², obývací pokoj - 18,80 m², ložnice se vstupem na lodžii - 11,80 m², pokoj - 11,80 m², šatna - 1,90 m², lodžie - 3,70 m², sklepní kóje - 1,10 m².

Tato nemovitost byla před samotným prodejem prověřena firmou, která se zabývá inspekcí nemovitostí, kdy certifikovaný inspektor posuzuje technický stav nemovitosti na základě zjevných projevů a neinvazivních měřících přístrojů.

Město Svitavy je město ležící v Pardubickém kraji v okrese Svitavy. Žije zde přibližně 16 tisíc obyvatel. Svitavy se nacházejí v jihovýchodním výběžku České tabule, známém jako Svitavská pahorkatina, který však už zasahuje do povodí Moravy. Svitavy leží na železniční trati Brno – Česká Třebová, která je součástí I. tranzitního koridoru a zároveň jsou silničním uzlem celostátního významu. Město Svitavy získalo svůj věhlas rozvinutým textilním průmyslem, historie zde však zanechala stopy v podobě prastarých kostelů, hřbitovů, soch, sousoší a především památkové zóny na náměstí.
Pro využití volného času je Vám k dispozici multifunkční, kulturní a vzdělávací centrum Fabrika, areál Cihelna se skateparkem nebo Svitavský stadion, kde je k dispozici například in-line dráha, dětské hřiště či tenisové kurty. Město má i krytý plavecký bazén a v letních měsících koupaliště s tobogánem a nafukovací horolezeckou stěnou uprostřed bazénu. Okolím Svitav Vás provedou dvě naučné stezky, hustá síť cyklotras a v zimě upravené běžecké okruhy.

Parametry bytu

Cena
3 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně právního servisu a provize RK
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Bratří Čapků, Svitavy - Předměstí
ID
049
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
69 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
69 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Jana Ondruchová

Jana Ondruchová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Svitavách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu