Prodej rodinného domu, Krušovice, Luženská, 155 m2 (ID: 3489521)

Luženská, Krušovice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Krušovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivní nabídka prodeje částečně zrekonstruovaného (2020) dvoupodlažního rodinného domu s rozlehlou zahradou (720m2) samostatnou stodolou. Nemovitost nabízí vše potřebné - perfektní dojezd do Prahy a soběstačnost. Dům má vlastní studnou a 2 kotle - tuhá paliva a plyn. Perfektně kombinuje klid venkovského života v malebné obci Krušovice s kvalitní občanskou vybaveností a vynikajícím spojením dálnicí D6 do metropole (půl hodiny autem a 45 min. autobusem).

Dvoupodlažní dům 6+1 se dvěma samostatnými vchody, zastavěnou plochou a dvorem o velkosti 391 m2, samostatnou zahradou 720 m2, prošel rekonstrukcí před 4 lety a nabízí obytnou plochu 155 m2, 2 koupelny, sklep (7 m2), kotelnu a velkou stodolu s garáží a letní vinotékou. Pergola mezi domem a zahradou bývá v létě maximálně využita.
V přízemí domu se nachází hlavní obývací pokoj (20 m2), kuchyň (16 m2) se samostatnou komorou a další 2 pokoje (každý 16 m2), jeden z nich momentálně majitelé využívají jako posilovnu. Malá koupelna se sprchovým koutem (5 m2) a velká koupelna (8 m2) má vanu i sprchový kout. Nové podkroví nabízí velkou ložnici (17 m2), 2 samostatné pokoje (každý 14 m2), WC, sloužící také jako úložný prostor v patře (4 m2), a chodbu je možné využít jako klidný prostor k posezení (12 m2).

Dům je napojen na dálkový vodovod a na pozemku je vrtaná 15 m hluboká studna. Vytápění domu je zajištěno novým plynovým kotlem, ale zároveň byl ponechán v provozu funkční kotel na tuhá paliva (uhlí, dřevo). Dům je napojen na obecní kanalizaci.
Na domě je 2 roky nová střecha z betonových pálených tašek, komín po revizi., elektřina v mědi. Součástí stodoly je pracovní dílna.

Tato nemovitost nabízí ideální prostředí pro rodinný život či rekreaci.

Krušovice jsou známé svou příjemnou atmosférou, dobrou občanskou vybaveností a moderním Královským pivovarem Krušovice. V obci je mateřská a základní škola, obchod, pošta, ordinace praktického lékaře a hotel U lípy s oblíbenou tříhvězdičkovou restaurací a vinárnou. Okolní příroda je ideální pro turistiku a cyklistiku.

Doporučujeme prohlídku, zajišťujeme financování a kompletní právní servis.

Budeme se na Vás těšit!

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Luženská, Krušovice
ID
60
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
155 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
155 m2
Plocha nemovitosti
391 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Barbora Vrchlavská

Barbora Vrchlavská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Krušovicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu