Prodej vily, Praha - Krč, 830 m2 (ID: 3489868)

Praha 4

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji exkluzivní vilu nacházející se na Praze 4.

Vila, jejíž design navrhnul architekt Jiří Houša, se může pyšnit pozemkem o velikosti přes 5000 m2 a ocení ji zejména milovníci klidu a soukromí. Je totiž obklopena přírodou, nachází se na okraji lesa a pole.

Dům má podlahovou plochu 830 m2 a tři podlaží. Naleznete zde prostorný obývací pokoj s krbem, kuchyň a pět ložnic, z čehož ke každé náleží také vlastní en-suite koupelna. Dále se zde nachází vnitřní bazén a také prostorný suterén, kde najdete hernu pro děti, pokoj pro hosty, trezor a šatnu. Součástí je také samostatná bytová jednotka s odděleným vstupem pro domácí personál. Na pozemku se nachází také privátní dětské hřiště a také venkovní altán s grilem. Celý dům je střežen kamerovým systémem čítajícím celkem 32 kamer. U vjezdu je také umístěn domeček pro ostrahu. Samozřejmostí je rovněž klimatizace, podlahové topení a venkovní rolety.

Městská čtvrť Točná je oblíbená pro svou polohu v blízkosti Břežanského údolí, kam můžete vyrazit na turistiku či na houby. Lokalita zároveň zajišťuje perfektní napojení na Pražský okruh. Spojení do centra metropole zajišťuje také autobusová linka 341.

Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. O hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Praha 4
ID
Y&T-X3AMH
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
830 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
5684 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Lucie Žarkovič

Lucie Žarkovič

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Praze 4?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu