Prodej bytu 1+1, Olomouc, Trnkova, 32 m2 (ID: 3490443)

Trnkova, Olomouc

3 149 900 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 011 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Olomouci

Informace k bytu

Hledáte bydlení na dobré adrese s výbornou dostupností do centra města, kde můžete ihned bydlet? Potom Vám nabízím tento byt v osobním vlastnictví v Olomouci, části Nové Sady. Byt se nachází v panelovém bytovém domě a je situován ve 4 nadzemním podlaží. Byt prošel kompletní rekonstrukcí. Plastová okna s žaluziemi jsou orientována na západní stranu.

Dispozice bytu je 1+1 a celková užitná plocha činí 33 m². Největší místností je obývací pokoj s alkovnou, ve které je vestavěná manželská postel na míru. Kuchyně disponuje elektrickou troubou, sklokeramickou deskou a vestavěnou mikrovlnou troubou. Součástí je malá spíž na potraviny. Koupelna je společná s toaletou a disponuje vanou. Součástí vstupní chodbičky je prostorná vestavěná skříň. Vytápění bytu a ohřev vody je zajištěn centrálně. Zařízení bytu je součástí prodeje.

Byt je v osobním vlastnictví. Do bytu jsou dovedeny inženýrské sítě - elektřina, obecní vodovod a kanalizace. Měsíční náklady jsou 2036,- Kč +zálohy na elektřinu. Bytový dům nesplácí žádný úvěr, proto jsou náklady na bydlení velmi nízké. Bytový dům je zateplený. K bytu náleží sklepní prostory.

Byt nabízí atraktivní bydlení s veškerou občanskou vybaveností - škola, školka, obchody, služby, restaurace, MHD, sportoviště, nemocnice apod. Parkování je možné před bytovým domem. Okolí historického města Olomouc je atraktivní díky množství cyklotras a výletů pro pěší, nejen za kulturními památkami.

Pro více informací nebo termín prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
3 149 900 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Trnkova, Olomouc
ID
808352
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
33 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
32 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Zdeněk Havel

Zdeněk Havel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu