Prodej bytu 4+1, Mariánské Lázně, Na Průhonu, 103 m2 (ID: 3490709)

Na Průhonu, Mariánské Lázně

4 495 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 422 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Mariánských Lázních

Informace k bytu

Prodej bytu 4+1 v osobním vlastnictví o celkové ploše 123 m2 před rekonstrukcí, v cihlovém domě z roku 1892 v klidné části Úšovic v Mariánských Lázních, městě zapsaném mezi světové dědictví UNESCO. Tato nemovitost představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají pohodlný a elegantní životní styl v historickém a malebném prostředí.

Dům prošel částečnou rekonstrukcí, která zahrnovala PVC okna, střechu a komín. Bytová jednotka se nachází v prvním nadzemním podlaží se vstupem do domu přes hlavní dřevěné dveře do společné chodby a ocelové dveře do předsíně a kuchyně bytu. Topení v bytě je řešeno vlastním plynovým kotlem, který je umístěn ve sklepě o ploše 20 m2. Vzhledem k velkorysé ploše sklepa a přítomnosti oken ze skleněných prosvětlovacích tvárnic (luxfer) existuje možnost vybudování menší bytové jednotky. V tomto prostoru je možné další vytápění prostřednictvím krbové vložky.
Byt nabízí prostorný obývací pokoj, který je ideálním místem pro setkávání a společné chvíle rodiny. Kuchyně je plně vybavena kuchyňskou linkou včetně spotřebičů, jako jsou myčka, lednice, mikrovlnná trouba a elektrická trouba s plynovým sporákem.

Kromě toho má tento byt tři další ložnice, které poskytují dostatek prostoru pro rodinu nebo hosty. V koupelně se nachází umyvadlo, sedací vana, sprchový kout a toaleta. Dům je napojen na veřejný vodovod, ale existuje i možnost využití vlastního zdroje vody prostřednictvím studny před garáží, která je v současné době zasypaná.

Parkování je k dispozici přímo u domu na ulici, na pozemku nebo v garáži, což je velká výhoda pro obyvatele. Navíc, lokalita tohoto bytu je ideální pro ty, kteří chtějí využívat blízkosti přírodního parku Prelát pro relaxaci a sportovní aktivity, jako jsou procházky nebo cykloturistika. Nedaleko se také nachází základní škola, což je ideální pro rodiny s dětmi.
Celkově je tento byt skvělou investicí pro ty, kteří hledají komfortní bydlení s přístupem k bohaté historii a přírodě, které tento region nabízí.

Celkové měsíční výdaje na bydlení jsou 2 636 Kč, včetně 1 300 Kč určených na fond oprav. Měsíční zálohy činí 2 500 Kč za elektřinu, 5 200 Kč za plyn a 900 Kč za vodu.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost! Před osobní prohlídkou se můžete z pohodlí vašeho domova virtuálně projít bytovou jednotkou.

V případě většího zájmu o koupi tohoto bytu bude vybrána nejvýhodnější nabídka kupní ceny na základě předložených nákupních nabídek."

Parametry bytu

Cena
4 495 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Na Průhonu, Mariánské Lázně
ID
06589
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
123 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
103 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Roman Olejník, MBA

Roman Olejník, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Mariánských Lázních?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu