Prodej bytu 3+kk, Praha - Žižkov, Pod lipami, 69 m2

Pod lipami, Praha 3, Žižkov

10 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 48 563 Kč /za měsíc

(provizi hradí prodávající)

Prémioví partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

Dnes bych Vám rád představil nádherný byt po kompletní rekonstrukci o dispozici 3+kk v ulici Pod Lipami v klidné části Prahy 3 - Žižkov.

Jednotka má velikost 69 m² a je umístěna v šestém nejvyšším podlaží, díky čemuž je z oken krásný výhled na Prahu. Celý byt je po velmi zdařilé rekonstrukci - v obytných místnostech jsou vinylové podlahy, v koupelně a na toaletě je dlažba. Vkusná kuchyňská linka je s vestavěnými spotřebiči, z obývacího pokoje je vstup na balkon o rozměru 2 m².
V bytě jsou šikovně vyřešené úložné prostory - v předsíni je výklenek, kam můžete schovat pračku i se sušičkou a v ložnici je prostor pro vestavěnou šatní skříň. Celý byt působí velmi světlým a vzdušným dojmem, orientace bytu je JZ a SV .
K bytu náleží sklep o velikosti 2 m².

Tuto nemovitost můžete zakoupit též jako investiční, neboť byt je dlouhodobě obsazen prověřenými nájemníky s velmi zajímavým měsíčním výnosem.

Ulice Pod Lipami má dobré umístění na Praze 3, protože do centra města se dostanete pohodlně MHD se zastávkou kousek od domu, zároveň tato část Žižkova je velmi klidná . V blízkosti je veškerá občanská vybavenost, v docházkové vzdálenosti je MŠ, ZŠ, obchody, restaurace, hřiště...

Těším se na Vás na osobní prohlídce :-)

Parametry bytu

Cena
10 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Pod lipami, Praha 3, Žižkov
ID
59186
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
69 m2
Patro
6. z 6
Vybaveno
Ne
Druh objektu
V bloku
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 3?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu