Prodej rodinného domu, Hodonín, Rybářská, 336 m2

Rybářská, Hodonín

10 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 946 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb)

Prémioví partneři v Hodoníně

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rodinný dům o velikosti 5+1 s dvougaráží, zahradou, krytým vyhřívaným bazénem, saunou, vinným sklípkem, udírnou a dalším příslušenstvím. Dům se nachází v klidné lokalitě města Hodonín, část "Rybáře". Kolaudace RD proběhla v roce 1995 v dalších letech byl zvelebován až do současného stavu.
Dispozičně objekt tvoří rodinný dům s přízemním a obytným podkrovím a vedlejší stavbu s krytým bazénem. Před domem je dvůr a za domem je zahrada. V přízemním podlaží RD se nachází zádveří, vstupní chodba která volně navazuje na otevřený přízemní obytný prostor. Najdeme v něm kuchyň, WC, ložnici, koupelnu, pracovnu, technickou místnost s prádelnou. Hlavní místností v tomto prostoru je obývací pokoj s krbem a schodištěm vedoucím přes galerii do podkroví. Ze všech místností v přízemí je přístup buď na zahradu za domem, nebo na dvůr před domem. V podkroví se nachází dva dětské pokoje, koupelna a šatna.
Ve vedlejší stavbě se nachází krytý bazén se saunou, vinný sklípek, udírna, dílna a kotec pro psa. Celková výměra pozemku je 1171 m2, zastavěná plocha RD je 223 m2, zastavěná plocha bazénu a příslušenství je 113 m2, dvůr před domem má 508 m2 a zahrada za domem 327 m2.
Vytápění domu je podlahové a je zajištěno tepelným čerpadlem, k alternativnímu topení slouží krb v obývacím prostoru. Velkou výhodou domu je dvougaráž, která je průjezdná do zahrady za domem a zároveň přístupná přes prádelnu přímo do domu.
Zvu Vás tímto na prohlídku této lukrativní nemovitosti, a věřím, že se Vám bude líbit.

Parametry domu

Cena
10 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Rybářská, Hodonín
ID
21920
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
336 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1171 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
117 kWh/m2 za rok
Elektřina
120V, 230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Marie Suchánková

Marie Suchánková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hodoníně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu