Prodej bytu 4+kk, Liberec, Na Perštýně, 117 m2 (ID: 3493351)

Na Perštýně, Liberec - Liberec IV-Perštýn

9 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 46 704 Kč /za měsíc

(Cena za parkovací stání 400 000,- Kč vč. 12% DPH a cena sklepní koje 180 000 Kč vč. 12% DPH)

Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Nový byt č. K-08-01 o dispozici 4+kk (111,6 m2) s terasou (19,2 m2) se nachází v 1. nadzemním podlaží budovy „K“ v projektu Nový Perštýn, Rezidence Kaskády.

Soubor bytových domů Rezidence Kaskády nabízí bydlení ve standardu 21. století. Fasády vytříbené architektury využívají ty nejmodernější stavební materiály a provedení, i s ohledem na umístění do horského prostředí Liberce. Byt zaujme především velkými francouzskými okny a luxusním balkónem s výhledem do klidného vnitrobloku plného zeleně. Budoucí obyvatelé rovněž ocení propracované dispozice bytu pro spokojený a komfortní život. Součástí promyšlených řešení je například obývací pokoj a balkon situovaný do vnitrobloku pro příjemný pocit soukromí. V interiéru je počítáno také s prostorem pro zabudované skříně, které napomohou efektivnímu a praktickému využití celé plochy bytu. Velká pozornost byla věnována výběru podlah, obkladů, dlažeb, zařizovacích předmětů a armatur v koupelnách. Nabízíme bydlení v budovách s nízkou spotřebou energií a s nimi spojenými náklady na provoz bytu, ať již bude byt užíván trvale, nebo jen sezonně jako rekreační či investiční nemovitost.

Cena bytu obsahuje 2 parkovací stání a sklep.

Projekt nové městské čtvrti Nový Perštýn výrazně změní tvář historicky významné části Liberce. Postupně zde v několika etapách výstavby vyroste víceúčelový komplex domů spolu s veřejným prostorem a parkem. Projekt zahrnuje komfortní bydlení, nové obchody, služby a moderní kanceláře. Atmosféra Nového Perštýna – včetně jeho první části, Rezidence Kaskády – zůstává stranou od dopravního ruchu, záměrně uzavřená do svého klidu vhodným umístěním budov do členitého terénu a cíleně koncipované rozsáhlé zeleně.

Místo téměř v srdci města s bezproblémovou dopravní dostupností, v bezprostřední blízkosti hor, ve zdravém prostředí čistého vzduchu, s bohatým sportovním i kulturním vyžitím, funkční sociální infrastrukturou a zejména bydlením splňujícím ty nejvyšší nároky – to vše dělá z této adresy perspektivní a lukrativní místo, které se může stát stejně tak životní investicí, jako nejlepším bydlením v širokém okolí.

Plánovaný termín dokončení budov Rezidence Kaskády je Q4/2023, k nastěhování budou byty připraveny přibližně do půl roku od dokončení stavby. Více informací o projektu a lokalitě naleznete na webových stránkách nebo přímo u našich prodejců.

Parametry bytu

Cena
9 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena za parkovací stání 400 000,- Kč vč. 12% DPH a cena sklepní koje 180 000 Kč vč. 12% DPH
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Na Perštýně, Liberec - Liberec IV-Perštýn
ID
K-08-01
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
112 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
117 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LIC

Na Perštýně, Liberec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Lukáš Kobrle

Lukáš Kobrle

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu