Pronájem rodinného domu, Hradec Králové, Karoliny Světlé, 150 m2

Karoliny Světlé, Hradec Králové - Pražské Předměstí

29 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Hradci Králové

Informace k domu

Elegantní rodinný dům z roku 2008 je nyní k pronájmu v prestižní lokalitě na Pražském Předměstí v Hradci Králové - ulice Karolíny Světlé. Jedná se o polovinu dvojdomku s rozlohou pozemku 425 m2, nabízející komfortní dispozici 4+kk a výměře cca 150 m2. Dům je částečně vybaven a připraven k okamžitému nastěhování.

Interiér domu:

Přízemí: chodba, prostorný obývací pokoj s moderní kuchyňskou linkou a výstupem na terasu, samostatné WC, koupelna s vanou a sprchovým koutem, praktická komora, úložné prostory a přípojka na pračku, dále pak jeden pokoj.

1NP: dvě ložnice

Dům je nabízen do pronájmu i včetně následujícího vybavení: kuchyňská linka s varnou deskou, digestoří, myčkou a lednicí,  úložný systém na chodbě, šatník v každé ložnici, rám manželské postele a 2x rám jednolůžkové postele.

Součástí domu je také příjemná zahrada s prostornou kůlnou. Vytápění je zajištěno pomocí elektro-kotle. Pro majitele je důležité, aby noví nájemníci byli slušní a pracující a neměli domácí mazlíčky. Tato lokalita nabízí klidné bydlení s velmi dobrou občanskou vybaveností v pěší dostupnosti - MHD, škola, poliklinika, množství obchodů apod. Volný ihned.

Nájemné: 29.000 Kč + zálohy na energie (cca 8.000 Kč)

Vratná jistota: 35.000 Kč, Provize RK: 1x nájemné

Parametry domu

Cena
29 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Karoliny Světlé, Hradec Králové - Pražské Předměstí
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
425 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Ševčíková

Škroupova 673/25, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 40 lidí

Prodejce

Jana Ševčíková

Jana Ševčíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu