Prodej bytu 2+1, Klatovy, Prusíkova, 60 m2

Prusíkova, Klatovy - Klatovy III

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Klatovech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Na severozápadě Klatov, v docházkové vzdálenosti autobusového i vlakového nádraží, si můžete pořídit byt o dispozici 2+1 a výměře 62 m2. Je ve velmi dobrém stavu, stačí se jen nastěhovat nebo jej pronajímat. Byt se nachází ve 4. patře kompletně zrekonstruovaného panelového domu se dvěma vchody a výtahem.
Z chodby vstoupíte do prostorné předsíně (5,87 m2), která je centrálním komunikačním uzlem bytu. Můžete odtud do samostatné toalety (1,1 m2), koupelny (2,4 m2), pokojů (16,28 a 20,44 m2) a kuchyně (12,4 m2) se zánovní kuchyňskou linkou. Do většího z pokojů lze vstoupit z chodby a kuchyně, takže je možné jej i rozdělit a získat tak další samostatný pokoj. Součástí bytu je komora (2,15 m2) a sklep v mezipatře (1,23 m2), ty poskytují dostatek úložného prostoru na méně využívané věci. Jádro bytu je ve velmi dobrém stavu, i když je ve stavu původním.

Jen pár minut to máte nejen na autobusové, ale i na vlakové nádraží. Zhruba dva kilometry od domu je vzdálena Klatovská hůrka, takže na odpolední či víkendové procházky můžete bez problémů vzít nejen partnera či děti, ale případně i domácího mazlíčka.
Podobnou vzdálenost ujdete do Mercadinových sadů, kde si můžete dát něco na zub na Kolonádě. No a pokud se Vám, nedej bože, něco přihodí, tak si za 20 minut dojdete pěšky do nemocnice :-).
Přibližně 1,5 km je vzdáleno samotné srdce Klatov, tedy Klatovské náměstí. A na nákupy můžete například do nové nákupní zóny. Nákupní centrum Škodovka je skoro stejně daleko jako náměstí.

Náklady na bydlení jsou více než příznivé. Do fondu oprav pošlete měsíčně cca 1.400,- Kč a za ostatní služby vč. topení, vody a ohřevu vody ještě přibližně na 3.000,- Kč (aktuální stav pro 2 osoby). Elektřinu a plyn (ten je pouze na vaření) máte zcela ve svých rukách.
Současní majitelé mají k bytu pronajatou garáž vzdálenou kousek od domu. Pro zájemce o koupi je možné, bude-li zájem, projednat prodloužení tohoto pronájmu.
Byt lze financovat hypotékou, kdy například při 20% podílu hotovosti (700 tis. Kč) Vás přijde splátka na příjemných cca 15 tis. Kč měsíčně při splatnosti 30 let. A to se Vám ještě přes 20 tis. Kč za rok vrátí. Jakoukoliv kalkulaci Vám rádi přirozeně připravíme a s hypotékou rádi pomůžeme.
Byt je vhodný jak pro osobní využití, tak jako investiční - k pronájmu. Pro zájemce upozorňujeme, že byt bude k dispozici až ve 4. čtvrtletí letošního roku.
Pro více informací o bytě, nebo domluvení prohlídky, nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaši návštěvu v Klatovech.
Rezervační záloha 100 000,- Kč.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104719.

Parametry bytu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Prusíkova, Klatovy - Klatovy III
ID
N104719
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
60 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY PLZEŇ

Slovanské údolí 233/16, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Alena Osladilová

Alena Osladilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Klatovech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu