Prodej bytu 2+kk, Liberec, Mařanova, 42 m2

Mařanova, Liberec - Liberec XXIII-Doubí

3 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 250 Kč /za měsíc

(cena k jednání)

Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Prodej bytu 2+kk, ca 42 m2, v Liberci, Doubí, Mařanova ul. Jedná se o slunný a velice prakticky řešený byt v optimálním prostředí. V bytě jsou dva pokoje se samostatným vchodem, které jsou oddělené předsíní a zděnou koupelnou s WC, což je příjemné pro bydlení a nejvíce vyhledávané pro pronájem. Byt se nachází ve 3.NP. domu, který má zateplenou fasádu, je v něm novější kuchyňská linka a všude jsou plastová okna.
Před domem je parčík s pískovištěm, prostorné parkoviště i obchod, za domem je moderní mateřská škola. Aktuální měsíční náklady na bydlení jsou pro dvě osoby ca 2.500,- Kč + elektřina. Byt je bez věcných břemen, ihned k nastěhování a je takřka v původním stavu.
Je to klidnější lokalita s dostatkem zeleně i parkování, zastávka autobusu MHD je ca 100 m od domu a nedaleko se nachází veškerá občanská vybavenost i Sportovní areál Vesec. K dálnici na Prahu je to ca 3 min autem.
Nabídková prodejní cena 3.200.000,- Kč zahrnuje provizi pro RK a služby advokáta za vyhotovení kupní smlouvy, smlouvy o úschově do 8.000,- Kč včetně kolku pro katastr. PENb je ve ve třídě „D“.

Parametry bytu

Cena
3 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Mařanova, Liberec - Liberec XXIII-Doubí
ID
00186
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
42 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Jomrich

Blankytná 1143/14, Liberec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Roman Jomrich

Roman Jomrich

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu