Pronájem bytu 3+1, Olomouc - Nová Ulice, Foerstrova, 92 m2

Foerstrova, Nová Ulice

16 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ energie dle počtu osob)

Prémioví partneři v Olomouci

Informace k bytu

Byt se nachází v cihlovém bytovém domě v žádané lokalitě na ulici Foersterova (Nové Ulice) 10 minut od centra města s kompletní občanskou vybaveností (obchody, školka, škola, zastávka MHD, fakultní nemocnice, poliklinika, pošta). Bytový dům je po revitalizaci, plastová okna, nové stoupačky, vchodové dveře.

Exkluzivně nabízíme pronájem nově zrekonstruované bytové jednotky s 3 balkony o dispozici 3+1 ve zvýšeném přízemí bytového cihlového domu. Kompletní zdařilá rekonstrukce byla realizována ve všech jednotlivých pokojích, kuchyně a dále koupelny, toalety, podlah, dveří a osvětlení. Byt je orientován na východ a západ. Z hlavní chodby je samostatný vstup do všech pokojů, a to do obývacího pokoje, ložnice, dětského pokoje, velké prostorné kuchyně, samostatné koupelny a samostatného WC. V prostorné kuchyni je nová kuchyňská linka tvaru L, vybavená elektrospotřebiči - myčka, plynová varná deska, vestavěná el. horkovzdušná trouba. Z jídelny je vchod na balkon. Součástí ložnice, která je orientována na západ, je samostatná šatna. V koupelně je vana a samostatné umyvadlo, zrcadlo a armatury na pračku. Samostatné WC je s Geberit záchodem.

V chodbě, před kuchyňskou linkou a v koupelně je na podlaze dlažba. V ostatních pokojích jsou vysoce lakované parkety. Topení a ohřev vody v domě je zabezpečen centrální kotelnou. Souhlas s trvalým bydlištěm je vždy předmětem jednání.
Plocha bytu činí 92 m2 + 2 balkony + sklepní koje.

Platby: nájemné 16.000,- Kč/měsíc + záloha na energie podle počtu osob. + 20.000,- Kč peněžní jistota + provize RK. Preferujeme pronájem pro rodinu, techniky, manažery firem s rodinami. Zde je možné dovybavení příslušným nábytkem. Doporučujeme prohlídku. Byt je k dispozici ihned.

Parametry bytu

Cena
16 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ energie dle počtu osob
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Foerstrova, Nová Ulice
ID
914
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
92 m2
Patro
1. z 4
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
92 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo CM reality

CM reality

Poděbradovo nám. 980/11, Prostějov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Ing. Josef  Burda

Ing. Josef Burda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu