Pronájem bytu 2+1, Zlín, Bratří Sousedíků, 45 m2 (ID: 3495664)

Bratří Sousedíků, Zlín

9 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Zlíně

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu byt 2+1 na ul. Bří Sousedíků ve Zlíně. Byt o výměře 45 m2 se nachází v přízemí rodinného domu. Při vstupu do bytu je menší chodba z níž se vpravo vchází do kuchyně vybavené kuchyňskou linkou a sporákem. V chodbě se dále nachází koupelna s vanou, WC, umyvadlem a pračkou, z chodby se vstupuje do průchozího prostorného obývacího pokoje, vybaveného sedací soupravou a konferenčním stolkem a následuje ložnice. V případě zájmu je možné byt vybavit nábytkem.
Nájem 9900 Kč/měsíc, záloha na energie pro 2 osoby je 3000 Kč( elektřina, plyn, voda, svoz komunálního odpadu) Majitel požaduje nájemníka bez domácích zvířat.
Skládá se kauce ve výši jednoho nájmu, naší RK náleží provize ve výši jednoho nájmu. Byt volný ihned - prohlídka po dohodě.

Parametry bytu

Cena
9 900 Kč /za měsíc
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Bratří Sousedíků, Zlín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
45 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK KLEM & STŘÍTEŽSKÁ

Hradební 1306, Uherské Hradiště

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Milan Klem

Milan Klem

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Zlíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu