Pronájem bytu 2+1, Ostrava, Kašparova, 65 m2 (ID: 3496567)

Kašparova, Ostrava

11 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby + energie, kauce 2 nájmy, zprostředkovatelský poplatek 1 nájem)

Prémioví partneři v Ostravě

Informace k bytu

Byt volný ihned!

Dobrý den, dovoluji si Vám exkluzivně zprostředkovat dlouhodobý podnájem dr. bytu 2+1, s dvěmi lodžiemi, o celkové ploše 65 m2, nacházející se v 8.p./13.p. panelového domu, na ulici Kašparova 2 v Ostravě-Hrabůvce.

Dům po celkové revitalizaci - zateplení, plastová okna, fasáda, zasklené lodžie, stupačky, vchodové dveře, el. zvonky.

Prostorný byt po částečné rekonstrukci, zděné bytové jádro, nová elektroinstalace, rozvody vody, odpadů. Byt tvoří chodba s maximálními úložnými prostory - po celé délce vestavěná skříň, obývací pokoj se zasklenou lodžií, ložnice se zasklenou lodžií, podlahová krytina - parkety, koberce.

Čtvercová kuchyň s kuchyňskou linkou do tvaru L, vybavena všemi elektrospotřebiči: lednice s mrazákem, plynová varná deska, multifunkční trouba, mikrovlnná trouba, myčka, digestoř, pračka.

Prostorná koupelna s vanou, samostatné WC. V oknech žaluzie, orientace bytu na východní stranu.

Byt s nízkými provozními náklady, klidný bezpečný dům, MHD 2 minuty, nákupní možnosti, cyklotrasa. Pronajímá se dlouhodobě. Prohlídky kdykoli po dohodě.

Jelikož od majitele domu nemáme k dispozici energetický štítek náročnosti budovy, zákonná povinnosti nám nařizuje uvádět v inzerci energetickou náročnost budovy třídy G - mimořádně nehospodárná.

Parametry bytu

Cena
11 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby + energie, kauce 2 nájmy, zprostředkovatelský poplatek 1 nájem
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Kašparova, Ostrava
ID
180/5494
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
65 m2
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
65 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Helena  Hrušková

Helena Hrušková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu