Prodej vily, Rybniště, 191 m2

Rybniště

6 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 594 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Rybništi

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Naše společnost Vám v exkluzivním zastoupení nabízí prodej bývalé tovární vily v obci Rybniště. Tato vila patřila k součásti pozemkům u bývalé pily na zpracování dřeva. Momentální stav této nemovitosti je na celkovou rekonstrukci.
Stávající zachovalý interiér ve vile, je neustále pozůstatkem tehdejší doby a dýchne na Vás nadčasová architektura. Dispozice této vily se skládá ze suterénu, dvou pater, podkroví a půdy. Součástí prodeje je pozemek o rozloze 2812m2.
K nemovitosti se dostaneme po zpevněné komunikaci. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Financování Vám rádi zdarma zajistíme.

Parametry domu

Cena
6 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Rybniště
ID
05329
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
191 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
2800 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Tomáš Jakoubek

Tomáš Jakoubek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Rybništi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu