Prodej bytu 2+1, Postoloprty, Draguš, 61 m2 (ID: 3497490)

Draguš, Postoloprty

Rezervováno
1 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 387 Kč /za měsíc

(Prodejní cena je včetně kompletního právního servisu a provize RK.)

Prémioví partneři v Postoloprtech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji prostorný světlý byt v klidné lokalitě na adrese Draguš č.p. 463 v části obce Postoloprty, okres Louny. Byt o dispozici 2+1 se nachází ve třetím patře panelového domu bez výtahu, a je po rekonstrukci. S celkovou podlahovou plochou 61 m² nabízí tato nemovitost dostatek prostoru pro pohodlné bydlení i početnější rodině.

Jednou z klíčových výhod této nemovitosti je bezpečná a rodinná atmosféra okolí. V blízkosti se nachází školy, parky a další atrakce pro děti, což dělá z tohoto bytu ideální domov pro rodiny s malými dětmi. Navíc dětské hřiště za domem poskytuje prostor pro hravé odpoledne a relaxaci v přírodě.

Oba pokoje i kuchyň jsou prostorné a světlé, což Vám umožní pohodlné a příjemné bydlení. K dispozici jsou také sklepní prostory pro uložení věcí a výhodou je i dostatek parkovacích míst pro vaše vozidla.

Tato nemovitost je skvělou volbou zájemce hledající klidné a pohodlné bydlení s výbornou dojezdovou vzdáleností do města. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Tým RE/MAX Fenix.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
1 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Prodejní cena je včetně kompletního právního servisu a provize RK.
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Draguš, Postoloprty
ID
0310-NP00091
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
61 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
61 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Janka Hájková, M.R.E.

Janka Hájková, M.R.E.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Postoloprtech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu