Prodej bytu 3+kk, Roudnice nad Labem, 80 m2

Roudnice nad Labem

6 654 373 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 31 713 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Roudnici nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

V samém srdci města Roudnice nad Labem, na Náměstí Jana z Dražic, nedaleko zámeckých zahrad a roudnického Lobkowiczkého zámku, projekt Byty Roudnice již brzy znovu zaplní prázdné místo na mapě a promění se v nový bytový dům.

Moderní energeticky velmi úsporný bytový dům nabízí bydlení celkem ve 12 bytových jednotkách. Navíc ke každé jednotce máte možnost za příplatek vlastnit privátní parkovací stání ve dvoře.

Bytový dům je založen na pilotech se základovou deskou. Nosné zdivo je provedeno z materiálu POROTHERM. Vstupní dveře a francouzská okna jsou z plastových profilů s izolačními trojskly bílé barvy. Zábradlí francouzských oken je prosklené do výšky 85 cm. Fasáda je provedena kontaktním zateplovacím systémem s minerální vatou tl. 180 mm a venkovní stěrkovou omítkou.

Jednotka je o dispozici 3+kk, má užitnou plochu necelých 81 m². Hlavním vstupem do bytu přes chodbu s koupelnou a samostatným WC, vstoupíte do světlého obývacího pokoje s kuchyňským koutem o výměře skvělých 30 m². Z obývacího pokoje je dále vstup do ložnice a dětského pokoje. K bytové jednotce náleží sklep o výměře 2 m² a podíl na sušárně v půdním prostoru.

Vytápění bytové jednotky je podlahové, v koupelně s otopným tělesem napojeným na podlahové vytápění. Centrální vytápění zajišťují tepelná čerpadla, systém VZDUCH – VODA. Kombinace tepelného čerpadla a podlahového topení má optimální energetickou úspornost při vytápění objektu.

Náměstí Jana z Dražic představuje centrum města, kde se setkávají historie, kultura a životní pulz. Je to místo, kde se lidé scházejí, obchodují, a kde se konají různé akce a slavnosti. V blízkosti lze také nalézt další významné historické památky jako například Podřipské muzeum, gotická kamenná věž Hláska a chrám Narození Panny Marie.

Město Roudnice nad Labem je velmi dobře dostupné z okolních měst, včetně hlavního města Prahy, a to především díky dálnici D8, která je vzdálená z města pouhých 8 min pohodlné jízdy.

Nový rezidenční projekt Byty Roudnice, má rozhodně co nabídnout. Předností této vyhledávané lokality je široká možnost kulturního i sportovního vyžití a bezpochyby okolní nádherná příroda. Občanská vybavenost města nabízí svým obyvatelům kompletní servis.

Odkaz na web projektu www.bytyroudnice.cz.

BYTOVÁ JEDNOTKA 3+kk, 80,40 m²
• obytný prostor + kk 30,45 m²
• pokoj 12,40 m²
• pokoj 18,10 m²
• koupelna 8,45 m²
• WC 1,90 m²
• chodba 9,10 m²

Parametry bytu

Cena
6 654 373 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Roudnice nad Labem
ID
DPBR02
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
82 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
80 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo KUZO Partners s.r.o.

KUZO Partners s.r.o.

Olbrachtova 599/8, Mladá Boleslav II

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

David Kupka

David Kupka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Roudnici nad Labem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu