Prodej rodinného domu, Dobříš, Plk. B. Petroviče, 135 m2

Plk. B. Petroviče, Dobříš

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Dobříši

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Vážení zájemci o bydlení v malebném prostředí Dobříše,
máme pro vás unikátní příležitost získat rodinný dům s bohatou historií a množstvím potenciálu pro vaše budoucí bydlení. Tento malebný dům, starý přes 90 let, nabízí pohodlný domov v klidné lokalitě s bohatou zelení a vzrostlými stromy.
Dům disponuje třemi pokoji plus kuchyní, koupelnou, samostatnou toaletou a místností s technickým zázemím v přízemí, což poskytuje komfortní bydlení pro rodinu. Díky rozlehlému pozemku a možnosti zřízení podkroví v půdním prostoru máte příležitost pro další rozšíření vašeho domova podle vašich představ. K domu přiléhá garáž a dílna.
Nemovitost se nachází na velkém pozemku, který je obklopen vzrostlými stromy a keři, poskytující soukromí a příjemné prostředí pro odpočinek a relaxaci. Pro milovníky venkovního života je zde dostatek prostoru pro zahradní posezení, květinové záhony či zahradní zábavu.
Dobříš je oblíbenou lokalitou pro své klidné prostředí a snadnou dostupnost do Prahy. Nachází se zde veškerá občanská vybavenost včetně škol, školek, obchodů a restaurací, což činí z této lokalitě ideální místo pro život rodin s dětmi i jednotlivců hledajících klidné bydlení s dobrou dostupností do města.
Tento historický dům nabízí nejen pohodlné bydlení, ale také možnost realizace vašich snů o vlastním domově. Nechte se okouzlit atmosférou této nemovitosti a přijďte se podívat na svůj budoucí domov.
Těšíme se na setkání s vámi!

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Plk. B. Petroviče, Dobříš
ID
036-2024
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
135 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
135 m2
Plocha nemovitosti
884 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Klára Kopecká

Klára Kopecká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dobříši?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu