Prodej rodinného domu, Třebnouševes, 109 m2

Třebnouševes

3 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 633 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu, provize a všech poplatků)

Prémioví partneři v Třebnouševsi

Informace k domu

Příležitost ke koupi rodinného domu s garáží a pozemkem v obci Třebnouševes, která je vzdálená pouhé 3 km od Hořic.

Dům stojí na oploceném pozemku a ve dvou podlažích se nachází celkem 109 m² užitné plochy. V prvním podlaží jsou dvě ložnice, kuchyň s jídelnou, koupelna, WC a komora. Ve druhém podlaží jsou dvě ložnice, WC, komora, balkón a půda, kde by se dala vybudovat další obytná místnost. Vytápění domu zajišťují plynové vafky nebo kamna na tuhá paliva. Dům je dále napojen na vodu z vlastní vrtané studny, k ohřevu slouží elektrický bojler, odpady jsou svedeny do jímky. Okna jsou plastová, rozvody elektřiny jsou v hliníku. Dům je postaven z cihly a je podsklepen. Navazuje na něj garáž o velikosti 35 m².

K domu je také zahrada, na které je postavená stodola. Celková plocha pozemku je 1913 m² a celý je dle územního plánu veden jako stavební. Takže, pokud by pro vás byl pozemek příliš velký, tak by se dal rozdělit a prodat jako stavební parcela a peníze by se mohly použít na rekonstrukci domu.

V obci je mateřská škola, obchod s potravinami a koupaliště, autobusová zastávka, veškerá občanská vybavenost je v Hořicích.

Pro více informací mě kontaktujte. S případným financováním přes hypoteční úvěr Vám může pomoci mnou prověřený finanční specialista.

Parametry domu

Cena
3 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu, provize a všech poplatků
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Třebnouševes
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
109 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1913 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lukáš Michálek

Lukáš Michálek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Třebnouševsi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu