Prodej ubytování, Starý Jičín, 870 m2 (ID: 3499680)

Starý Jičín

13 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 63 860 Kč /za měsíc

(cena bez DPH je 11.074 380 Kč)

Prémioví partneři v Starém Jičíně

Informace k nemovitosti

Luxusní Třípodlažní Vila v Starém Jičíně – Ideální pro Ubytovací služby

Nabízíme k prodeji exkluzivní vilu v malebné lokalitě Starého Jičína, položenou přímo pod hradem. Tato nádherná nemovitost, dokončená v roce 2019, stojí na pozemku o rozloze 2.124 m2 a nabízí úžasné výhledy do okolí. S třemi samostatnými bytovými jednotkami, z nichž největší je 5+kk a dvě další jsou 3+kk, je tato vila ideálním místem pro investory, kteří hledají příležitost v oblasti krátkodobého ubytování, penzionu nebo jako B&B (Bed & Breakfast) nabízejí útulnou a intimní atmosféru s osobním dotykem, poskytují vřelý a příjemný zážitek.

Každá bytová jednotka je navržena tak, aby poskytovala maximální soukromí a nezávislost, což je ideální pro hosty hledající luxusní ubytování. Vila je vybavena moderními technologiemi, včetně nízkoenergetické konstrukce, tepelného čerpadla pro podlahové vytápění a ohřev TUV, solárních kolektorů a izolačních trojskel. V interiéru byly použity nadstandardní materiály a zařizovací předměty, včetně klimatizace a krbů pro lokální vytápění.

Vila nabízí také nedokončené wellness s bazénem, což je skvělá příležitost pro nového majitele k dokončení a poskytnutí exkluzivního zážitku pro hosty. Při projektu a umístění stavby byly respektovány zásady zdravého bydlení, včetně vedení geopatogenních zón, energetické geometrie staveb a Feng Shui, což přináší harmonii a pozitivní energii do celého prostředí.

Tato nemovitost je také ideální pro další alternativní využití, jako je sídlo společnosti, a nabízí flexibilní možnosti pro různé komerční účely. Pro více informací a prohlídku této jedinečné nemovitosti kontaktujte nás. Těšíme se na to, že vám ukážeme, jaké výjimečné možnosti tato vila nabízí pro investory a podnikatele v oblasti ubytování.
V případě vážného zájmu zašleme na email více podkladů k nemovitosti.

Nemovitost se nabízí za cenu 13.400 000 Kč včetně DPH, cena bez DPH je 11.074 380 Kč

Parametry nemovitosti

Cena
13 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena bez DPH je 11.074 380 Kč
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Starý Jičín
ID
00389
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
870 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BRNOKONTAKT s.r.o.

Sokolská 360/12, Brno, Veveří

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jan Jedelský

Ing. Jan Jedelský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Starém Jičíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu