Prodej bytu 4+kk, Petrčane, Chorvatsko, 109 m2 (ID: 3501276)

Petrčane, Chorvatsko

9 751 950 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Vynikající byty na prodej v novostavbě v Petrčanech. Nabízíme velký výběr bytů! Apartmány jsou uspořádány ve dvou moderních obytných budovách, z nichž každá se skládá celkem ze 4 apartmánů. Blízkost moře a centra z nich činí vynikající investici!
Moře a první pláže jsou vzdálené 80 m a centrum města je jen 180 m daleko.

Tyto nemovitosti jistě splní vaše kritéria díky dobrému uspořádání pokojů, skvělé poloze a krásnému výhledu na moře. Všechny apartmány jsou orientovány na jih, jsou velmi pohodlné a světlé.

Dvoupodlažní byt se střešní terasou se nachází v prvním a druhém patře bytového domu.

V prvním patře je vstup, ložnice s koupelnou a vnitřní schodiště vedoucí do druhého patra. Dále druhé patro tvoří chodba, obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, koupelna, 2 ložnice, krytý balkon, vnitřní schodiště vedoucí na střešní terasu.

Dvoupodlažní byt se střešní terasou má čistou plochu 99,84 m2.
K bytu dále náleží 2 parkovací stání a komora v suterénu domu.
Celková čistá užitná plocha bytu s výše uvedeným příslušenstvím je 109,15 m2.

Výhodou při koupi této nemovitosti je, že kupující neplatí daň z prodeje nemovitosti.

Konstrukce z cihelných tepelných bloků. Rok výstavby 2021. K výborným energetickým vlastnostem objektu přispívá fasáda pokrytá tepelnou izolací o tloušťce 10 cm. Kvalita provedení a již zmíněná dobrá izolace vedou k očekávanému energetickému průkazu vysoké třídy A.
Okna jsou vyrobena z PVC materiálu se sítěmi proti hmyzu a žaluziemi. Podlahy jsou pokryty dlažbou. Pro vytápění a chlazení místností jsou instalovány 4 klimatizace. Jedno zařízení je umístěno v obývacím pokoji a další v každé ložnici. K dispozici je také komín, takže lze nainstalovat krb nebo kamna na dřevo
Jsou instalovány proti vloupání a protipožární dveře.

Petrčane je malé místo mezi městy Zadar a Nin. Město Petrčane je známé svými exkluzivními vilami, hotelovým ubytováním a bohatou gastronomickou nabídkou, díky které je cestovní ruch na záviděníhodné úrovni. V zeleném lese na Radmanově puntě vyrostl hotelový komplex Pinija a na druhé straně na severozápadní straně města víkendová osada a hotel-apartmánový komplex Punta Skala.

Parametry bytu

Cena
9 751 950 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
9. 5. 2024
Adresa
Petrčane, Chorvatsko
ID
F12189
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
100 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
109 m2
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Moje nemovitost u moře

Bubenská 122/20, Praha, Holešovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Nikša Marinkovič

Nikša Marinkovič

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu