Prodej bytu 3+kk, Kosharitsa (Кошарица), Bulharsko, 97 m2 (ID: 3502041)

Kosharitsa (Кошарица), Bulharsko

2 052 050 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Představujeme apartmán o rozloze 3+kk, o velikosti 97m2, nacházející se v prvním podlaží ze čtyř pater v parádním komplexu Sunny House v Košarica, Bulharsko. Dispozice je předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice, koupelna s toaletou a terasa. Resortový komplex Sunny House je nádherné místo s úchvatnou krásou. Život a rekreace v Sunny House je perfektní kombinací mezi mořem a panenskou přírodu pohoří Strandža. V komplexu jsou k dispozici majitelům a jejich hostům:
* plavecký bazén;
* dětské hřiště;
* obchod;
* parkování;
* oplocený a hlídaný areál;
Poplatek za údržbu činí 400€ ročně.
Komplex se nachází 2,2 km od pláže a 20 minut chůze od Slunečného pobřeží. Burgas je 35 km daleko a mezinárodní letiště je 30 km daleko.
My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.
O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.
Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.
Team MNM
Kosharitsa je rekreační obec (okres Burgas, obec Nessebar), která se nachází 3 km od oblíbeného letoviska Slunečné pobřeží, na úpatí majestátní hory Stara Planina, jejíž poslední svahy postupně klesají do křišťálově čisté vody Černého moře. Tato oblast je malebná, s krásným panoramatickým výhledem, ponořená do husté středomořské vegetace. Obec nabízí vynikající podmínky pro rekreaci a turistiku.
Vesnička je velmi okouzlující, zachovává si čistotu a krásu. Zde je harmonie, krása a klid čisté a nedotčené přírody. Populární a živé letovisko Slunečného pobřeží a malebná přírodní rezervace Kalinata jsou v těsné blízkosti.
Oblast má vynikající příležitosti pro milovníky plážové dovolené a milovníků rušného nočního života (v letovisku Slunečné pobřeží). Milovníci přírody mají možnost procházky v lese či cyklistiku. Četné eko-trasy nabízejí příležitost procvičit ekoturistiku a pěší turistiku. Nedaleké rybníky potěší milovníky rybolovu.
Košarica se nachází v nadmořské výšky 100 metrů nad mořem. Pláž a letovisko Slunečného pobřeží jsou 3 km daleko, město Burgas a mezinárodní letiště - 31 km, Varna - asi 90 km. V obci je škola, obchody a na náměstí je krásný kostel. Silnice jsou asfaltové, je zde centrální vodovod a kanalizace, telefonní a internetové připojení.

Parametry bytu

Cena
2 052 050 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Kosharitsa (Кошарица), Bulharsko
ID
F12242
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
85 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
97 m2
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Moje nemovitost u moře

Bubenská 122/20, Praha, Holešovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Angelina Vasileva

Angelina Vasileva

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu