Prodej rodinného domu, Drnholec, Janečkova, 260 m2

Janečkova, Drnholec

15 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 73 868 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Drnholci

Informace k domu

Nabízíme Vám luxusní moderní dům o dispozici 4+kk s prostornou jídelnou, kdy celkovou dispozici domu lze v případě zájmu upravit na 5+kk. Dům disponuje nadstandardní vyhřívanou garáží o velikosti 66 m2, kam je možné zaparkovat více jak 3 vozidla a krásnou soukromou terasou pro Vaše relaxační chvíle.

Dům je nabízen plně vybavený luxusním nábytkem na míru, včetně pohodlné sedačky a elegantní kuchyňské linky od prestižní značky Hanák. Dominantou kuchyně je ostrůvek s kvalitní keramickou deskou, který představuje jak praktické, tak designové centrum domu.

Dvě místnosti jsou momentálně upraveny jako kancelář a kadeřnické studio, ale mohou být přizpůsobeny Vašim individuálním potřebám.

Dům je vybaven špičkovým technickým vybavením a nabízí dvě krásné koupelny. Samozřejmostí jsou i praktické místnosti jako sklad, nyní využívaný jako spižírna, technická místnost a posilovna.

Drnholec je malebná obec ležící v jižní části České republiky, která nabízí rychlé dopravní spojení s Brnem, Břeclaví a Rakouskem. Naleznete zde základní občanskou vybavenost, včetně obchodu s potravinami, restauraci, kavárnu, ordinaci, školu, školku a poštu. Okolí obce Drnholec nabízí mnoho možností k procházkám na překrásnou Pálavu, či k vodní nádrži Nové Mlýny. Taktéž je tato lokalita ideální pro milovníky vína a zapadajícího slunce. Sportovní nadšenci ocení skvělé napojení na cyklostezky směřující až do Vídně či do Brna.

Nenechte si ujít tento moderní nadčasový dům, který je ideálním místem pro klidné a útulné bydlení.

Parametry domu

Cena
15 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Janečkova, Drnholec
ID
37964
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
260 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
777 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Ing. Adriana Dadáková

Ing. Adriana Dadáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Drnholci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu