Prodej ubytování, Boleradice, 213 m2 (ID: 3502941)

Boleradice

13 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 672 Kč /za měsíc

(Vč. provize RK a dalších služeb (2,5 % + DPH))

Prémioví partneři v Boleradicích

Informace k nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovoluji nabídnout ke koupi výjimečnou nemovitost v obci Boleradice.

Dům poskytuje opravdu velkorysé podmínky a Vaším záměrem může být téměř cokoliv, co si zamanete - od luxusního rodinného bydlení, přes vícegenerační dům až po možnost provozování ubytovacích služeb.
Momentální dispozice domu je následující:
1. NP - byt 3+kk se samostatným vstupem z ulice i zahrady (87 m2), společný vstup a chodba se schodištěm do 2. NP, společná technická místnost, 2 krytá parkovací stání
2. NP - byt 3+kk se samostatným vstupem z chodby (50 m2), byt 3+kk se dvěma koupelnami a samostatným vstupem z chodby (76 m2), schodiště s chodbou a společná menší technická místnost
Byt ve 2. NP, který má 2 koupelny je uzpůsoben tak, aby jej bylo možné rozdělit na 2 samostatné jednotky a obě měly nezávislý vstup.

Podkrovní prostor byl využit zejména pro kvalitní zateplení bez plnohodnotného přístupu, nicméně do budoucna může novému majiteli přinést zajímavé možnosti.
K domu náleží zahrada s terasou a prostorem pro venkovní posezení o celkové rozloze 415 m2. Zde se také nachází dva menší kvelbené sklípky, které si nový majitel může uzpůsobit k obrazu svému.
Součástí jsou až 4 parkovací stání, z nichž 2 jsou zastřešena a mohou sloužit jako garáž při vhodné úpravě.

Při rekonstrukci bylo myšleno na kvalitu a pohodlí, takže byly použity nejmodernější technologie, vybrané značkové materiály a vše bylo konzultováno s architektem, aby zážitek z bydlení byl co nejpříjemnější.
Rekonstrukce měla za cíl vytvořit nízkonákladový dům, i proto bylo použito elektrické podlahové topení s termostatem v každé místnosti, které v kombinaci s novými okny, střechou a použitými technologiemi izolací a zateplení přináší vysoce nadstandardní podmínky komfortu pro nového majitele, stejně jako pro jeho peněženku.

Obec Boleradice se nachází v Jihomoravském kraji a jedná se o vinařskou obec spadající do Velkopavlovické vinařské podoblasti. Nedaleko se nacházejí další vyhlášené vinařské obce, jako jsou Velké Pavlovice, Kobylí, Bořetice nebo Vrbice, což svádí k důkladnému průzkumu zdejší lokality. Pokud Vás omrzí objevování vinných sklepů, tak máte k dispozici širokou paletu dalších možností - výlety na kole do přírody a okolních obcí, kostel sv. Jana Křtitele, rozhlednu na Nedánově nebo přírodní rezervaci Velký Kuntínov.

Nenechte si ujít tuto unikátní možnost a přijďte se podívat na prohlídku, kde sami nejlépe zhodnotíte nemovitost v celé její kráse.
Pro více informací nebo pro domluvení termínu prohlídky mě neváhejte kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle. Budu se na Vás těšit!

Fotografie - stav před dokončením. Úvodní obrázek prezentace vizualizace finálního stavu.
Půdorys - finální stav.
PENB prozatím nebyl dodán, takže uvádíme třídu G.
Cena je konečná, vč. provize RK, právního a dalšího servisu a služeb.
Majitel si vyhrazuje právo výběru konečného zájemce dle vlastních kritérií.

Parametry nemovitosti

Cena
13 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Vč. provize RK a dalších služeb (2,5 % + DPH)
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Boleradice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
294 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
213 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Josef Novák

Ing. Josef Novák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Boleradicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu