Prodej rodinného domu, Metylovice, 130 m2 (ID: 3503018)

Metylovice

8 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 461 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Metylovicích

Informace k domu

Nabízíme Vám k podeji velmi hezký a vkusný rodinný dům s garáží a parkovacím stáním a novou FVE o vnitřní dispozici 3+KK a obytné ploše 130m2 v malebném podhůří Beskyd, v klidné části obce Metylovice.
Dům je moderní, úsporný díky fotovoltaickým panelům, umístěným na střeše, kvalitnímu zateplení a oknům s trojskly s venkovními žaluziemi, je velice kvalitně postaven a nabízí tak vše co si investor, nebo rodina může přát.
Dům stojí na pozemku o velikosti 1.059m2, který je slunný, v zadní části domu svah, který tak zaručuje majitelům soukromí a přístřešek pro uskladnění dřeva a zahradní techniky.
Už při vstupu na Vás dýchne atmosféra hezkého domova. Z chodby je přímý vstup do technické místnosti (zázemí pro pračku / sušičku a FVE) a samostatné WC.
Centrální místností je velký obývací pokoj s krbovými kamny, který je propojen s jídelnou a velmi hezkou kuchyní se všemi potřebnými spotřebiči (varná deska, vestavěná myčka a lednice, vestavěná mikrovlnka a trouba) a praktickým ostrůvkem. Z kuchyně je výstup na zastřešenou terasu s posezením, která je propojena také se zahradou.
V klidové části domu se nachází prostorný, slunný dětský pokoj, ložnice, velká koupelna se sprchovým koutem(bezbariérovým) , vanou, bidetem a dvěmi umyvadly, komora pro uskladnění dalších věcí.
Tepelný komfort dále zajišťuje podlahové topení po celé ploše obývacího pokoje a kuchyně, a dále i krbová kamna.
Příjezd a přístup k domu je celoročně bezproblémový, po místní komunikaci. Připojení vody je z veřejného vodovodu, přípojka kanalizace z rodinného domu je zaústěna do septiku, napojení na místní kanalizaci v dohledné době bez omezení. Vjezd k domu přes elektronickou bránu po zámkové dlažbě.
Celková atmosféra domu je velice příjemná a milá, možnost ranní kávy na terase a i hezky udržovaná zahrada umocňuje pocit klidu a pohody v krásném a čistém prostředí Beskyd.
V blízkosti se nachází velké množství turistických cílů a je ideálním výchozím bodem pro milovníky přírody, turistiky a pro aktivní odpočinek, jako jsou běžky, lyže, golf, nebo kolo.
Obec Metylovice disponuje veškerou občanskou vybaveností jako je školka, škola, tenisový klub, knihovna, klub seniorů, tělocvična, praktický lékař pro děti a dospělé a několik zájmových spolků.
V případě zájmu o prohlídku, nebo další informace volejte kdykoliv i o víkendu a svátcích.
Financování zajistím smluvním partnerem, splupracujícím se všemi bankovními institucemi.

Parametry domu

Cena
8 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Metylovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
130 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
1059 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 39 lidí

Prodejce

Bc.Šárka Radová Blažejová

Bc.Šárka Radová Blažejová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Metylovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu