Prodej rodinného domu, Teplá, 623 m2 (ID: 3503242)

Teplá

20 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 95 314 Kč /za měsíc

(Cena u makléře)

Prémioví partneři v Teplé

Informace k domu

Zprostředkujeme Vám prodej dvougeneračního rodinného domu o užitné ploše 623 m² ležící na okraji obce Babice v absolutním soukromí. Dům je podsklepený, zděný se dvěma nadzemními podlažími a obyvatelným podkrovím (140 m²). Má dva byty se samostatnými vchody. V podzemním podlaží je sklep, technická místnost, vinný sklep, 2 sklady. Vytápění tepelným čerpadlem.
Byt č. 1 – využívá většinu plochy v přízemí. Vstup je z krytého loubí do zádveří, dále do chodby se schodištěm do sklepa a do vyššího podlaží. V přízemí je komora, pracovna (27 m²), kuchyně a obývací pokoj (41 m²). Dále se přes chodbu vchází do pokoje, komory a koupelny. Další chodbou se jde do prostorné garáže. V 1. patře se nachází dva pokoje-ložnice a další sociální zařízení. V podkroví je obytný pokoj se samostatným sociálním zařízením. Byt č. 2 – samostatný vstup s garáží a schodištěm. Ze zádveří je po schodišti přístupné podkroví, přes chodbu se vchází do obývacího pokoje s kuchyní (58 m²) a do ložnice a dalších tří pokojů o velikostech cca 20 m². Původní dům-objekt prošel mezi léty 2005-2017 stavebními úpravami a celkovou rekonstrukcí. Původní zadní část, bývalá hospodářská usedlost, byla rozšířená do nové přístavby, tvořící západní část domu, kde v přízemí jsou garáže a ve vyšších podlažích obytné plochy s bytem se samostatným přístupem. Dále byl k domu dostavěn blok pracovny a krytého loubí. K domu náleží pozemky o velikosti 7 884 m².
Je možné dokoupit pozemky o celkové rozloze 42 553 m² v obci Babice navazující na pozemky u domu. které jsou vedené v územním plánu obce v Plochách bydlení – výstavba rodinných domů. Další pozemky o velikosti 60 221 m² jsou také k odkoupení, většinou jsou vedeny jako travní porost, ostatní plocha, vodní plocha. Z těchto pozemků je 1 516 m² zastavěná plocha - zbořeniště. V blízkosti hlavního domu je ve vzdálenosti cca 200m dům 3+1, 134 m² sloužící buď pro správce, zaměstnance nebo v rámci developerského projektu jako jeden z domů.
Babice jsou malá vesnice, která se nachází cca 4,5 km od Teplé, cca 10 km od Mariánských Lázní. Ev. číslo: 29630.

Parametry domu

Cena
20 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena u makléře
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Teplá
ID
29630
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
623 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
7884 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Jolana Sittinger

Mgr. Jolana Sittinger

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Teplé?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu