Prodej bytu 2+kk, Loučná nad Desnou - Rejhotice, 59 m2 (ID: 3503572)

Rejhotice

6 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 976 Kč /za měsíc

(Neplatíte provizi. Ceny od 5190000 Kč.)

Prémioví partneři v Loučné nad Desnou

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Už jen 10 volných bytů z 26. Využijte poslední příležitost stát se vlastníkem komfortního bytu v nově zrekonstruované prvorepublikové vile v srdci Jeseníků.

Bydlení či rekreace na tomto krásném místě v údolí Rejhotice v Loučné nad Desnou Vám přinese úžasné zážitky.

Užijte si dokonalou harmonii mezi moderním designem a původním kouzlem Ulrichovy továrenské vily z třicátých let. Interiéry jsou citlivě navrženy v souladu s horským prostředím. Vybavení je z kvalitních materiálů a v přírodních odstínech. Zaujmou Vás například designové černé umyvadlo na dřevěné desce a černé matné baterie. Kuchyňská linka je vyrobena na míru a obsahuje vestavěné spotřebiče. Pocítíte také příjemné teplo od nohou, které poskytuje podlahové vytápění s regulací každé místnosti zvlášť.

Obklopeni malebnou přírodou zažijete opravdový klid a harmonii, který Vám pomůže nabrat novou energii a odpočinout si od každodenního shonu. Dokonalý relax si můžete dopřát v nedalekých termálních lázních Velké Losiny, které vás okouzlí blahodárnými účinky sirných pramenů. Výběr procedur je velmi široký. Pokud máte raději trochu divočiny, nadchne vás lesní finská sauna na Ranchi Mustang s ochlazováním v horském potoku.

Mnoho aktivit pro celou rodinu na Vás čeká hned za dveřmi a to ve všech ročních obdobích. Lyžování, běžky, cyklistika, turistika, lezení, přelaňování potoků a mnohem více. V blízkosti najdete lyžařské areály Kouty, Červenohorské sedlo, Ski Centrum Oaza a Ski areál Přemyslov. Užijí si zde pokročilí lyžaři i děti.

Vychutnat si procházku s cílem nádherných výhledů můžete prakticky kdekoliv v okolí Loučné. Najdete zde nespočet turistických tras, vybírat můžete od krátkých okruhů až po náročné horské trasy. S dětmi oceníte naučné stezky nebo výlet na rozhlednu u Tetřeví chaty, odkud budete mít celé Jeseníky jako na dlani. Krásu Jeseníků můžete také aktivně poznávat i na cyklotrasách, kterými je okolí doslova protkané. Na své si přijdou začátečníci, náročnější cyklisté i ti, kdo milují adrenalin.

Vyberte si svůj ideální byt. Dispozice jsou 1+kk, 2+kk, 3+kk a výměry jsou od 32m2 do 88m2, včetně mezonetových bytů. Každý byt nabízí komfortní designové vybavení a výhled na okolní přírodu.

Vila nabízí vlastní parkování s nabíjecí stanicí pro elektromobily, 2 prosklené venkovní výtahy, lyžárnu, úschovnu kol, nabíjení elektrokol. Vše pro Vaše pohodlí a maximální užitek z Vašeho horského bytu. S rodinou i přáteli si užijte společné chvíle na zahradě kolem vily, v posezení s možností grilování a na dětském hřišti.

Z technických parametrů rekonstrukce vily zdůrazněme kompletní zateplení 200mm polystyrénem, okna s izolačními trojskly, některá střešní okna s výsuvným balkonem, elektricky ovládané předokenními žaluzie.

Rekonstrukce Ulrichovy vily vrcholí, už se dokončují poslední byty ve 3. podlaží, fasáda a exteriéry.

Provizi neplatíte.

Rezervujte si svůj vysněný horský byt hned teď, ať Vás nepředběhne někdo jiný.

Parametry bytu

Cena
6 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Neplatíte provizi. Ceny od 5190000 Kč.
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Rejhotice
ID
367
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
59 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
59 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Antonín Procházka

Antonín Procházka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Loučné nad Desnou?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu