Prodej bytu 3+kk, Praha - Vysočany, Pod Harfou, 78 m2

Pod Harfou, Praha 9 - Vysočany

9 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 269 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Toužíte po moderním a bezpečném bydlení v rezidenčním komplexu a zajištěným parkováním? V docházkové vzdálenosti od zábavy, nákupů, veškerých služeb a se skvělým napojením ke stanici metra? Pak tato nabídka je pro vás. Tento byt ve 12. patře o rozloze 78 m2 se vyznačuje nejenom svým skvělým umístění s perfektní dostupností do centra Prahy, ale i mimořádným výhledem do okolí.
Po vstupu do bytu vás uvítá prostorná chodba z které se dostanete do všech místností. Obývací pokoj spojený s moderním kuchyňským koutem tvoří jádro bytu, nabízející ideální prostor pro setkávání s přáteli nebo rodinné večeře.
Dále zde najdeme dětský pokoj, ložnici s šatnou, samostatnou koupelnu, toaletu, kumbál a v neposlední řadě terasu do které se dá vejít dvěma vstupy.
Výhody tohoto bytu nekončí uvnitř. K dispozici je terasa o rozloze 7,8 m2 s krásným výhledem na Prahu, což dodává bytu další unikátní prvek.
K tomuto bytu dále náleží velké garážové stání umístěné v suterénu bytového domu.
Nová Harfa (nově Harfa Park) je bytový projekt ve východní části Vysočan v Praze 9. V rámci výstavby vzniklo 2000 nových bytů. Historicky šlo o největší obytný soubor v Praze po roce 1989.
Harfa Park nabízí klidnou lokalitu v širším centru města pro komfortní městské bydlení s kompletní městskou infrastrukturou a službami v bezprostředním okolí. Máme pro vás lokalitu, kde nejenom bydlíte, ale i žijete a stáváte se hrdými obyvateli Vysočan. A pro svůj bezproblémový pohyb ve městě využíváte všech výdobytků města krátkých vzdáleností díky v pár minutách dostupné tramvaji, vlaku, autobusům, ale i metru.
Součástí revitalizace celého území byla i výstavba nové cyklostezky Rokytka v trase zrušené železniční vlečky podél říčky Rokytky, kde vznikly nové odpočinkové a relaxační zóny
Tento byt není jen o bydlení, ale o celkovém životním stylu. Jestli hledáte kombinaci luxusu, moderního designu, komfortu a krásného výhledu, tak jste na správném místě.
Kontaktujte makléře pro další informace a domluvte si prohlídku - toto může být váš nový domov v srdci Prahy, kde se pojí elegance s výjimečným bydlením.

Parametry bytu

Cena
9 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Pod Harfou, Praha 9 - Vysočany
ID
00694
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
78 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

WIN & WIN reality s.r.o.

Pod Pekárnami 152/5, Praha, Vysočany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Helena Otrubová

Helena Otrubová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu