Dražba rodinného domu, Třeboň, U Francouzů, 219 m2 (ID: 3505778)

U Francouzů, Třeboň

10 200 000 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Třeboni

Informace k domu

Představujeme vám nabídku unikátního rodinného domu v Třeboni. Dům je na klidném místě s výbornou dostupností do centra města, které je vzdálené cca 1 km. Rozloha pozemku je 1053m². Užitná plocha domu je 218,8m².

Celkový technický stav nemovitosti je velmi dobrý. Dům byl a je pravidelně udržován, proto je v dobrém funkčním, technickém i estetickém stavu. Součástí je prostorná garáž. Vrata pozemku i garážová vrata se otevírají dálkovým ovládáním. Dům je zabezpečen elektronickou zvukovou signalizací.

Silnice u domu není frekventovaná, je tu příjemný klid na bydlení. Obchod s potravinami Penny market je 2 minuty pěší chůze od domu.

Zahrada domu je dílem zahradního architekta. Odborně udržovaná. V Třeboni je výživná půda. Daří se zde i vzácným rostlinám. Zahrada má dva rakytníky, kiwi, keře rybízu, růže, hortenzie, magnolie, vonící zimolez, vzrostlé stromy a další rostliny. V zadní části je užitková část k pěstování plodin ke konzumaci.

Zázemí zahrady: zahradní domek na zahradní techniku a nářadí. Skleník na pěstování plodin. Altán ve stínu pro chladné posezení v letních dnech a zahradní houpací lavice, která u domu také zůstane. Vlastní studnu s čerpadlem. Na studnu je napojen i zavlažovací systém zahrady.

Dům má zimní zahradu se vstupem z jídelny. Dát si v ní oběd s rodinou a nebo posedět s přáteli a vychutnávat si přitom krásu zahrady, to je balzám pro duši. Člověk tu nabere energii do dalších dnů.

Vytápění domu je plynovým kotlem, v obývacím pokoji jsou i krbová kamna. Klimatizace je k dispozici pro horké léto. Přízemí má podlahové topení, v koupelně jsou i topná tělesa.

Místnosti:
Velkou výhodou jsou samostatné koupelny a samostatné záchody.
V přízemí v zádveří je praktická místnost např. na skladování potravin. Když se zde vypne topení tak je chladná, protože je v severním rohu domu. Ale může to být i šatník. Také v patře je místnost – šatna.
Dům vždy překvapí, jak je uvnitř prostorný a velký. Má 12 místností. Při pohledu z ulice vypadá nenápadně, málokdo by odhadl, jak je prostorný.
Přízemí: velký obývák, jídelna a velká kuchyň s myčkou, sporákem se sklokeramickou deskou, mikrovlnkou, ledničkou. Koupelna, WC, sklad a předsíňka u vstupu a větší předsíň.
Patro: sklad, koupelna s novou pračkou, samostatné WC.
Dále 4 prostorné pokoje. Do všech pokojů i sociálních zařízení je samostatný vstup z chodby.
Dům se tedy může pronajímat hostům, či dlouhodobě velké rodině nebo si v něm krásně žít.
Je zde soukromí, ať už při bližší chůzi kolem domu. Na zahradě jste také v soukromí, protože má vysoký živý plot. V domech z obou stran jsou skvělí sousedé. To se cení.

Parametry domu

Cena
10 200 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
U Francouzů, Třeboň
ID
230383
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
219 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
1053 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

OKdražby.cz

Vinohradská 1597/174, Praha, Vinohrady

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

OK dražby s.r.o.

OK dražby s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky dražby rodinných domů v Třeboni?


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu